Ono što je mala crna haljina za svaku ženu dobrog ukusa, to je Elixir Ultime „must-have“ proizvod za svaku ženu koja cijeni vrhunsku izvedbu i kvalitetu u njezi kose. U 2015. godini, novi dizajn potvrđuje mjesto Elixir Ultime ulja u samom vrhu luksuza za kosu

 

Kerastase Elixir Ultime

Prošlo je točno pet godina otkako je Kérastase je predstavio »must-have« proizvod za kosu, naglašavajući važnost dragocjenih ulja u njegovoj formuli te stvorio Elixir Ultime. Proizvod koji kombinira Oléo-Complexe, hi-tech tehnologiju, te četiri dragocjena ulja: kukuruznih klica, argana, kamelije i pracaxi, ubrzo je postao sinonimom za luksuzni proizvod u njezi kose. Izuzetnom kombinacijom stvorena su tri Elixir Ultime ulja - ulje za normalnu kosu, ulje za tanku kosu i ulje za obojenu kosu. Tehnološke tajne koje se kriju iza njih su termo zaštita do 230°C, sjaj, mekoća, jednostavnost korištenja, brzo sušenje.

ELIXIR ULTIME VOLUME BEAUTIFYING OIL MIST: Uljepšavajuće ulje s Intra-Cylane

Prvo uljepšavajuće ulje za volumen, za tanku kosu. Novi uljepšavajući ritual po mjeri za žene koje žele sjaj ulja bez otežanja kose. Spajanjem Intra-Cylane, L'Oréal-ove molekularne zvijezde te dragocjenih ulja Oléo-Complexe kreirana je lagana formula, koja je srce je njegove revolucije.  Intra-Cylane  prodire u srž vlakna stvarajući mrežnu strukturu koja podupire strukturu vlasi. Sprej otpušta spojena mikro zrnca za optimalan volumen, sjajni završetak i živahnu kosu bez težine.

ELIXIR ULTIME ORIGINAL: Višenamjensko uljepšavajuće ulje

Za sve tipove kose. Kosa je nahranjena, zaštićena i pojačana, mekana i podatna s nevjerojatnim sjajem. Oléo-Complexe obogaćen je uljem kukuruznih klica, argana, kamelije i pracaxi. Kosu obnavlja, regenerira i hrani, zaglađuje te joj daje sjaj.

ELIXIR ULTIME RADIANCE BEAUTIFYING OIL: Uljepšavajuće ulje s intenzivnim mirisom za obojenu kosu

Obojena kosa je fantastično nahranjena i zaštićena, blistavog izgleda sa senzibilnom mekoćom. Formula uključuje Oléo-Complexe i Imperial tea ulja koji ima anti-oksidativno djelovanje.

Cijena: 263 kn 

kerastase elixir ultime

 

ELIXIR ULTIME FONDANT: Uljepšavajuća njega na bazi ulja

Savršeno prilagođen za sve tipove kose. Fondant daje kosi lakoću te duboko njeguje i otpetljava kosu. Univerzalna ulja se stapaju u laganu osjetilnu kremu zlatne boje koja trenutno otpetljava kosu, zarobljava vlakno s kozmetičkim slojem i ispire bez otežavanja kose. Jednom isprana, kosa je njegovana, lagana i svilenkasta sa čudesnim sjajem.

Cijena: 229 kn 

Proizvode možete pronaći ekskluzivno u Kérastase frizerskim salonima. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.