Nova godina, novi izazovi i nova uzbuđenja, a jedno stiže iz YSL-a, odvažno, eksperimentalno i toliko poželjno da bi trebalo biti zabranjeno… Black Opium Illicit Green parfemska voda očarat će vas notama kave, mandarine i lista smokve 

ysl opium Black Opium Illicit Green

YSL Beauty 2014. je svojim mirisom Black Opium Eau de Parfum obnovio značenje pojma mirisne neodoljivosti nakon što je prvi put uklopio cvjetnu notu i notu kave u ženski YSL miris. YSL Beauty ovoga puta preobražava svoju mirisnu ikonu. Black Opium Illicit Green parfemska voda diže se na novu razinu, poprimajući skandaloznu neonski zelenu boju.

ysl opium Black Opium Illicit Green

Prepoznatljive cvjetne note i note kave mirisa Black Opium pojačane su svježim i odvažnim spojem nota jarko zelene mandarine te svježeg lista smokve i njezina kremastog ploda, čime se preslikava nevjerojatna kreativnost suvremene miksologije. 

ysl opium Black Opium Illicit Green

Miris su kreirale glavna parfumerka Nathalie Lorson s novom kreativnom snagom Margot Lecarpentier koja je vlasnica koktel bara Combat Belleville i dobitnica pariške nagrade Cocktails Spirits za najutjecajnijeg ugostitelja i najutjecajniji bar 2019. godine. Ova uzbudljiva suradnja rezultirala je čarobnim mirisom ulivenim u neonski zelenu glitter bočicu koja je inspirirana jednim od najpoznatijih komada brenda Yves Saint Laurent. Radi se o kratkom zelenom kaputu od lisičjeg krzna iz kolekcije Libération, koja je 1791. godine uzburkala strasti jer se referirala na ratne 40-e. 

ysl opium Black Opium Illicit Green

Black Opium Illicit Green je dostupan u pakiranju od 30 i 50 ml, a cijena mu je 412, odnosno 684 kune.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.