Što se nas tiče, blagdansko darivanje nije završeno. Sada, kada ste osmislili poklone za svoje najdraže, vrijeme je da pronađete idealne bočice za sebe, a NIVEA paketi su sjajno rješenje jer vas u njima čekaju proizvodi u kojima će vaša koža uživati 

nivea darivanje

Dvije čitateljice koje dobivaju na poklon svaka jedan NIVEA paket - jedan je ženski, a drugi muški - su:

SANDRA HARMICAR, KUTINA

MARIJA ARALICA, ZAGREB

nivea darivanje

NIVEA MEN Sensitive Care poklon paket u torbici: NIVEA MEN Sensitive Care poklon paket namijenjen je njezi osjetljive muške kože. Proizvodi ne sadrže alkohol te umiruju i ublažavaju iritacije kože. U atraktivnoj i praktičnoj poklon torbici nalaze se NIVEA MEN Sensitive Protect dezodorans u spreju, NIVEA MEN balzam za njegu nakon brijanja i NIVEA MEN Sensitive gel za tuširanje s ekstraktom bambusa.

nivea darivanje

NIVEA Insta Beauty poklon paket: Za njegu nadohvat ruke, za svaku ljubiteljicu NIVEA i Labello njege - poklonite NIVEA Insta Beauty poklon paket! NIVEA Insta Beautiful poklon paket dolazi u praktičnoj metalnoj pop-corn limenci i sadrži: NIVEA Black & White Invisible Clear roll-on dezodorans za pouzdanu 48-satnu antiperspirantnu zaštita koja istovremeno njeguje kožu, NIVEA Smooth brzoupijajuću kremu za ruke i nokte s prirodnim uljem makadamije i lotosovim cvijetom te Labello Pearly Shine balzam za usne obogaćen ekstraktima bisera i svile koji se trenutačno topi na usnama i pruža im cjelodnevnu hidrataciju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.