Kako bi ljeto bilo što sjajnije, NUXE je iskoristio boju makova za osmijeh u novoj nijansi jedinstvenog sjajila za usne, veličajući divan okus ječmenog šećera. Boja se zove charismatic red, a učinak je čudesan

nuxe_sjajilaBaume Prodigieux® Lèvres iz Nuxea, višenamjenski je proizvod koji usne hrani (iznimno ugodna formula sadrži maslac manga, nezaobilazan Shea maslac, ulje suncokreta, ulje slatkog badema), ima učinak popunjavanja (biljne sfere za popunjavanje pune tanke linije usana, zadržavaju vodu koja prirodno hlapi, rehidriraju usne i čine ih glatkima). Također, štiti od sunca (pomaže pri zaštiti od UV-zraka pomoću zaštitnog faktora SPF 15 i vitamina E).

Osim što njeguje, uljepšava usne (sadrži biserne pigmente i sjajan učinak za glamurozan izgled), ugodnog je okusa ječmenog šećera i bez konzervansa.

Uz novu nijansu charismatic red, u ponudi su i dalje već poznate boje Nuxeovih sjajila: 01 Natural Crystal ukusnog okusa manga te 02 Légendaire Pink i 03 Shimmering Chocolate okusa bobičastog voća.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.