Danas puderi moraju imati moć multitaskinga te se od njih očekuje dobro prikrivanje, neprimjetnost, lakoća, dugotrajnost, jednostavnost nanošenja, ali i njega kože. Artdeco Cosmetics pronašao je idealnu formulu za upravo takav puder koji će odgovarati svakom tipu kože

artdeco puder

Posljednjih godina naglasak je na prirodnom i zdravom izgledu kože, bez obzira na to je li riječ o našminkanom ili nenašminkanom licu. Najveća promjena vidljiva je kada je u pitanju must have svake kozmetičke torbice - puder. Artdeco Perfect Teint Foundation tekući puder iz Get the Perfect Teint kolekcije je idealan za sve koji traže cjelodnevnu i nadogradivu prekrivnu moć uz njegu te prirodni mat finiš. Puder je vodene teksture i bez ulja te zbog toga daje osjećaj svježine i divno se stapa s kožom – nema više teškog i nelagodnog osjećaja na licu. Ima srednje do jaku prekrivnu moć, što je odlično jer ga možete prilagoditi svojim potrebama I željenoj razini prekrivanja. Prekrit će male nepravilnosti, linije i borice, ali će istovremeno biti neprimjetan na koži. Fine čestice pudera smanjuju sjaj i masnoće na licu ostavljajući prirodni mat finiš koji ne isušuje. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini bore na licu će se popuniti i time smanjiti, a lice će biti hidratizirano tijekom dana.

artdeco puder

Perfect Teint Foundation tekući puder ne sadrži parabene i nježan je prema koži stoga je idealan i za najosjetljiviju kožu zbog ekstrakta cvijeta breskve koji je bogati antioksidans i štiti kožu od vanjskih štetnih čimbenika, a bisabolol i ekstrakt đumbirovog korijena umiruju iritacije na koži. Get the Perfect Teint kolekcija, osim pudera, uključuje i Perfect Teint Concealer te Perfect Teint Corrector lagane zelene boje za neutralizaciju crvenila. Ovi korektori su pun pogodak za postizanje svježeg izgleda i posvjetljivanje područja oko očiju. Popunit će sitne linije oko očiju te ujednačiti boju tog najosjetljivijeg područja na licu. Ova Artdeco kolekcija idealna je za sve koji su u potrazi za novom podlogom koja će odlično funkcionirati čak i kada temperature počnu rasti.

Get the Perfect Teint kolekcija dostupna je u parfumerijama Müller i RK Nama, te se može kupiti u Kameja web shopu (www.kameja.hr) i Make up Bar & Beauty Storeu na adresi Tomislavova 3.

Cijene:
Perfect Teint Foundation; 156 kn
Perfect Teint Concealer; 109 kn
Perfect Teint Corrector; 109 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.