Avonov miris Viva by Fergie, razvijen u suradnji s Fergie, američkom glumicom, dizajnericom i pjevačicom grupe Black Eyed Peas, neobična je kombinacija modernih cvjetnih i očaravajućih uniseks tonova namijenjena odvažnim, samostalnim i senzualnim ženama koje nisu ograničene pravilima. Kompozicija mirisa započinje gornjim zelenim notama, nastavlja se kombinacijom mente, lavande, bilja i cvjetnih nota, dok u zadnjim notama prevladava drvenasti vetiver

viva by fergie

„Inspiracija za miris Viva by Fergie dolazi iz moje ljubavi prema mirisnom bilju – svjež, ali senzualan miris koji je tradicionalno rezerviran za muškarce. Želio sam stvoriti ženstven obrat koji bi otkrio drugu stranu Fergie te naglasio njezinu osobnost i senzualnost. Započeo sam tako da sam zamislio nju, uvijek tako samouvjerenu, u bijeloj otkopčanoj košulji njenog muža. Htio sam zatočiti taj stav u bočicu. To je bio trenutak koji me inspirirao za kreiranje ovog revolucionarnog mirisa.", kaže Laurent Le Guernec, kreator mirisa i nastavlja: „Ova izvanredna kreacija jedinstvena je jer predstavlja drukčiju interpretaciju svježeg cvjetnog mirisa za žene, inspiriranog omiljenim muškim parfemom pjevačice Fergie. Savršeno svježe i bogate gornje cvjetne note lavande, narcisa i orhideje čine vrtlog ovog neobičnog užitka, dok luksuzna pozadina s umirujućim kremasto-mekim antilopom, kašmirom i intimnim mošusom čini fascinantnu srž ovog mirisa koji predstavlja izrazito senzualnu i samopouzdanu ženu."

viva by fergie

„Viva je svjež i nepredvidiv miris, senzualna mješavina nota koje ističu ženine obje strane – snagu, ali i zavodljivost. Ovo je miris za ženu koja živi po svojim pravilima.", izjavila je Fergie.

Cijena 50 ml: 205 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.