Kao rezultat svakodnevnog suočavanja s mnoštvom izvanjskih čimbenika, kao što su UV zrake, zagađenje i toksini, naša koža s vremenom može izgubiti sjaj i dobiti tamne mrlje. Kako bi vam pomogli u rješavanju tog problema, stručnjaci u Garnieru odabrali su čisti vitamin C i pažljivo kreirali koncentriranu formulu

garnier nocni serum s vitaminom C

U današnjem užurbanom i stresnom ritmu naša koža je suočena s različitim izazovima. I potrebna joj je pomoć kako bi se s njima nosila. Svjestan toga, Garnier predstavlja svoje najnovije rješenje za obnovu i očuvanje kože – serum obogaćen s 10 % čistog vitamina C koji obećava regeneraciju, zaštitu i blistavost kože dok spavate. Naime, stanice kože obnavljaju se u najvećoj mjeri noću, stoga se dok spavate koža može usredotočiti na obnovu stanica i bolje upiti dobrobiti vitamina C. Jednako tako, noću se koža najefikasnije rješava slobodnih radikala, a poznato je i da se oštećenja kože zbog izlaganja UV zračenju nastavljaju noću, čak i nekoliko sati nakon izlaganja sunčevoj svjetlosti.

garnier nocni serum s vitaminom C

Nakon dugih godina znanstvenog istraživanja stručnjaci u Garnieru došli su do pravog otkrića stabiliziranjem evolucije 10 % čistog vitamina C. Na temelju načela privlačnosti povezali su čisti vitamin C s pozitivno nabijenom tvari koja sudjeluje u njegovoj stabilizaciji. Ova jedinstvena tehnologija omogućuje nam da koncentriramo povećanu količinu vitamina C u našoj formuli, a da pritom očuvamo njezinu cjelovitost tijekom vremena.

garnier nocni serum s vitaminom C

Tekstura seruma za posvjetljivanje nije ljepljiva ni masna, što omogućuje ugodnu primjenu, a osmišljen je tako da odgovara svim tipovima i tonusima kože te je dermatološki ispitan. I ovaj serum kao i sve proizvode brenda Garnier globalno je odobrila organizacija Cruelty Free International u sklopu programa Leaping Bunny.

garnier nocni serum s vitaminom C

Serum je predstavljen u zagrebačkom Francuskom paviljonu poznati hrvatski umjetnik i florist Saša Šekoranja cvjetnim je kreacijama dodatno oplemenio predimenzioniranu siluetu proizvoda. Cijelu je priču upotpunila interaktivna multimedijalna instalacija pod imenom "Garnier garden of future" kroz koju su posjetitelji mogli doživjeti Garnierov svijet na posve novi i drukčiji način.

garnier nocni serum s vitaminom C

Predstavljanje je moderirala influencerica i ambasadorica brenda Garnier Paula Sikirić, a prisustvovale su i brojne ljubiteljice i ljubitelji ovog poznatog brenda kao: Iva Šulentić, Edita Misirić Vrkljan, Sonja Kovač, Miach, Marco Cuccurin i brojni drugi, a nakon što su se upoznale sa svim dobrobitima ovog moćnog seruma, uživale su u glazbenoj izvedbi talentirane Nike Turković.

garnier nocni serum s vitaminom C

Iva Šulentić

garnier

Sonja Kovač

garnier

Bruna Munjaković

garnier

Edita Misirić Vrkljan

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.