Iza svake uspješne žene (i muškarca) stoji jutarnja rutina, misao je vodilja hrvatskog FILORGA tima koji je u tu svrhu okupio uspješne žene (i ponekog muškarca) da nam otkriju svoje jutarnje korake. Iako svatko od njih ima različiti početak dana, svima će im ipak jedan važan detalj biti isti – nova hibridna Filorga Oxygen-Glow CC krema

Ljeti se trudimo biti posebno selektivni oko koraka njege, stoga svi ciljamo na hidrataciju, zaštitu od sunca (jer SPF je BFF), ali ne želimo propustiti ni uljepšavanje tena. Rado bismo izbjegli pudere, a bilo bi izvrsno kad bi ta pokrivajuća mazalica imala i zaštitni faktor! Što nam onda preostaje kao alternativa?  Sjajna je vijest da je na police hrvatskih ljekarni i specijaliziranih trgovina, kao i u web shopove,stigao utimativni proizvod s potpisom brenda Filorga koji svi žele uvrstiti u svoju ljetnu rutinu. Filorga Oxygen-Glow CC krema na wish listama je svih beauty ovisnica otkako se s prvim danima srpnja pojavila u prodaji.  Riječ je o proizvodu s kojim je ova slavna francuska kozmetička kuća još jednom podignula letvicu u formuliranju proizvoda za savršenu kožu lica. Naime, Filorga Oxygen-Glow CC krema prva je hibridna CC krema koja pojačava oksigenaciju kože, poboljšava ten i pruža svakodnevnu zaštitu od urbanog načina života. Osim toga, sa zaštitnim faktorom 30 bezbrižnije ćete obavljati sve obveze, ali i uživati u šetnjama i druženjima.  Uz Filorga Oxygen-Glow CC kremu, provest ćete ljeto bez začepljenih pora i omraženih prijelaza s lica na vrat, a ten će biti savršen! Jedinstvena CC krema inspirirana je tretmanom nazvanim karboksiterapija, koja se koristi u estetskoj medicini za postizanje iznimnog prirodnog sjaja kože. Formula dolazi u univerzalnoj nijansi, a njeni inkapsulirani mikro-pigmenti ujednačavaju ten bez obzira na ton kože.   Ovu jedinstvenu CC kremu nanesite umjesto dnevne kreme na cijelo lice ujutro, nakon omiljenog seruma – i uživajte u nevjerojatno blistavom tenu! Svakako obratite pažnju i na Filorga Hrvatska profile na društvenim mrežama (Instagram, Facebook) i inspirirajte se jutarnjim rutinama i pronađite svoje nove omiljene proizvode koje ćete već danas poželjeti uvrstiti u kozmetičke torbice.

Ljeti se trudimo biti posebno selektivni oko koraka njege, stoga svi ciljamo na hidrataciju, zaštitu od sunca (jer SPF je BFF), ali ne želimo propustiti ni uljepšavanje tena. Rado bismo izbjegli pudere, a bilo bi izvrsno kad bi ta pokrivajuća mazalica imala i zaštitni faktor! Što nam onda preostaje kao alternativa?

filorga oxygen glow cc krema

Sjajna je vijest da je na police hrvatskih ljekarni i specijaliziranih trgovina, kao i u web shopove,stigao utimativni proizvod s potpisom brenda Filorga koji svi žele uvrstiti u svoju ljetnu rutinu. Filorga Oxygen-Glow CC krema na wish listama je svih beauty ovisnica otkako se s prvim danima srpnja pojavila u prodaji.

filorga oxygen glow cc krema

Riječ je o proizvodu s kojim je ova slavna francuska kozmetička kuća još jednom podignula letvicu u formuliranju proizvoda za savršenu kožu lica. Naime, Filorga Oxygen-Glow CC krema prva je hibridna CC krema koja pojačava oksigenaciju kože, poboljšava ten i pruža svakodnevnu zaštitu od urbanog načina života. Osim toga, sa zaštitnim faktorom 30 bezbrižnije ćete obavljati sve obveze, ali i uživati u šetnjama i druženjima.

filorga oxygen glow cc krema

Uz Filorga Oxygen-Glow CC kremu, provest ćete ljeto bez začepljenih pora i omraženih prijelaza s lica na vrat, a ten će biti savršen! Jedinstvena CC krema inspirirana je tretmanom nazvanim karboksiterapija, koja se koristi u estetskoj medicini za postizanje iznimnog prirodnog sjaja kože. Formula dolazi u univerzalnoj nijansi, a njeni inkapsulirani mikro-pigmenti ujednačavaju ten bez obzira na ton kože. 

filorga oxygen glow cc krema

Ovu jedinstvenu CC kremu nanesite umjesto dnevne kreme na cijelo lice ujutro, nakon omiljenog seruma – i uživajte u nevjerojatno blistavom tenu! Svakako obratite pažnju i na Filorga Hrvatska profile na društvenim mrežama (Instagram, Facebook) i inspirirajte se jutarnjim rutinama i pronađite svoje nove omiljene proizvode koje ćete već danas poželjeti uvrstiti u kozmetičke torbice. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.