Jar Dermaprotect novi je proizvod za ručno pranje posuđa namijenjen ženama koje brinu o ljepoti te žele zadržati njegovanu i mekanu kožu ruku, a istodobno žele čisto i mirisno posuđe. Da vam ne govorimo o božanstvenim mirisima dva nova Jara - kokos, aloe vera, jojoba i lopoč

jar dermaprotect

Ruke su iznimno osjetljiv dio tijela. Nije zanemariva činjenica da za kožu ruku još uvijek ne postoji plastična operacija ni botox tretman za pomlađivanje. Zato je pravilna njega jedini način da se sačuva njihova ljepota. Jar Dermaprotect je dizajniran tako da koži ruku svaki dan pruža senzualno spa iskustvo. Kremaste je strukture, svjetlucavog izgleda i u novom luksuznom pakiranju. Pranje posuđa uz Jar Dermaprotect tako postaje trenutak njege za vaše ruke jer one nakon pranja ne ostaju isušene i grube, nego mekane i dubinski njegovane.

Zadovoljstvo, uz to, ostaje dvostruko zato što je Jar Dermaprotect i dalje nemilosrdan prema masnoći te posuđe nakon pranja ostaje blistavo i mirisno čisto. Jar Dermaprotect je u prodaji dostupan od 1. srpnja u dvije varijante koje će razmaziti vaša osjetila i njegovati kožu: aloe vera & kokos te lopoč & jojoba.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.