Ove sezone nose se pigmentirane boje na kapcima, inspirirane nijansama sunčeva zalaska, usne su sjajuckave i neodoljive, a nokti ih prate u stopu. Sve to čeka vas u prekrasnoj essence kolekciji za blistavu jesen

 

essence darivanje

Četiri čitateljice koje na poklon dobivaju paket essence make up noviteta (koji objedinjuju raskošnu paletu sjenila za oči Epic Sunset, Crystal Power lak za nokte te Crystal Power ruž za usne s glitter efektom), su:

RENATA SURJAN, STUBIčKE TOPLICE

PETRA MRKOCI, ZAGREB

IVANA STAHL, PLETERNICA

SIMONA TOMšIć, MURSKO SREDIšćE

Svaka žena je diva i pristaju joj sjaj, glitter, šljokice i sedef, a kozmetički brend essence kombinira ih tako neodoljivo da su vam uz nekoliko poteza kistom zajamčeni zvjezdani trenuci. Epic Sunset paleta s izrazito pigmentiranim nijansama inspirirana je bojama zalaska sunca u pustinji. Paleta sadrži 14 sjenila s mat, svjetlucavim i metalik efektima poput zlatne, ružičaste i ljubičaste. Uz paletu na poklon stiže nježna ružičasta nijansa Crystal Power laka za nokte sa sedefastim sjajem te Crystal Power ruž za usne s glitter efektom, u nježnim nude tonovima koji se presijavaju ovisno o promjenama svjetla.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.