Stoljećima žene, ali i pokoji muškarac, pokušavaju pronaći čarobnu formulu koja će ih održati lijepima, mladima i zdravima te im donijeti samopouzdanje i očarati suprotan spol. L'Erbolario se ovog proljeća približio toj formuli te kombinacijom mirisnih nota citrusa, Oolong čaja i duhana stvorio mirisnu liniju romantičnog imena – Tea Leaves. U L'Erbolario Tea Leaves liniji dostupni su parfem te njegujući i mirisni proizvodi kao što su nježna kupelj, gel za pranje lica i ruke te hranjiva krema za ruke i tijelo… 

lerbolario listici caja

Među mnogim istočnjačkim legendama vezanim uz Oolong čaj,  posebno je zanimljiva priča o podrijetlu imena Oolong, što znači "crni zmaj". Jednog dana, dok je sakupljao lišće čaja, farmer Wu Liang je naišao na golemog crnog zmaja, ali vjerojatnije jelena ili zmiju. Trčao je za svojim životom i ispuštao lišće koje je prikupio. Sutradan, kad se vratio, primijetio je da su listovi koje je ostavio iza sebe poprimili neobičnu i fascinantnu boju: plavo-zelenu sa zlatnim vrhovima. Stoga je od tih listova odlučio skuhati čaj i toliko ga je impresionirao njegov okus da ga je u čast ovog otkrića nazvao "crnim zmajem". Ispijanje čaja s našim gostima potiče nas da razmislimo o prijateljstvu koje nas veže dok nam samostalno uživanje u šalici čaja pomaže  vratiti ravnotežu i pruža predah od stresa baš kao što kaže stara japanska izreka: "Kupka osvježava tijelo, čaj osvježava um". Zato što prije samostalno ili u društvu isprobajte novu liniju Tea Leaves.

lerbolario tea leaves

U predivnoj, plavoj bočici, skrila se odlična kombinacija triju mirisnih efekata - citrusi, čaj i duhan. Egzotični Oolong čaj koji se najčešće uzgaja u Kini i Tajvanu bogat je antioksidansima, mineralnim solima i polifenolima koji pomažu u suzbijanju djelovanja slobodnih radikala, pridonoseći održavanju mladosti kože. Citrusi i vodena metvica daju svježinu, dok čitavu mirisnu priču zaokružuje duhan. Parfem predivnog mirisa koji zagrijava srce i osvježava misli: baš poput ukusne šalice čaja. Zamišljen je kao unisex miris upravo zbog svog osvježavajućeg djelovanja.

lerbolario tea leaves

Tea Leaves nježna kupelj ponudit će vam pravo, osvježavajuće wellness iskustvo zahvaljujući Oolong čaju, bogatom polifenolima s tonizirajućim, energizirajućim, antiradikalnim i zaštitnim svojstvima. Smirite um uz opuštajuće mirise egzotičnosti i svježine. Tea Leaves gel za pranje lica i ruku nudi istovremeno i hidrataciju i njegu u jedinstvenom gelu za čišćenje ruku i lica. Tea Leaves hranjiva krema za ruke i tijelo s dodatkom Oolong čaja bogatog antioksidansima, finog Matcha maslaca od zelenog čaja koji je u Aziji stoljećima hvaljen zbog svojih prirodnih svojstava protiv crvenila i ulja sjemenki Camellie, izvrsno njeguje, tonizira i vlaži kožu.

lerbolario tea leaves

Linija sadrži i elegantnu i praktičnu, mirisnu kutiju limitiranog izdanja Tea Leaves u kojoj su gel za tuširanje i krema za ruke i tijelo, prikladne za putovanja. Tu je i limitirano duo izdanje Tea Leaves kupaonskog seta za njegu tijela i ruku s elegantnom podlogom. Linija je zaokružena prekrasnom mirisnom vrećicom koja svojim oblikom nalikuje filtru finog Oolong čaja, savršena za parfimiranje ormara, ladica ili unutrašnjosti vašeg automobila.

lerbolario listici caja

Ne zaboravite ostale L'Erbolario mirisne linije koje možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama te u monobrend dućanu. Izbor je na vama!

Predstavljanje nove linije L'Erbolario Tea Leaves održano je prošlog tjedna u prekrasnom ambijentu nove zagrebačke slastičarnice Pierre Sweet Escape. Novi miris i liniju njege za tijelo tom su prilikom isprobali predstavnici medija i influenceri, koji su uživali u notama čaja, duhana i citrusa.

lerbolario event

Dorin Zelenika

lerbolario event

Zora Bjelousov

lerbolario event

Ana Vladušić

lerbolario event

Jasmina Kovač, Zora Bjelousov i Nikol Ludaš

Cijene: 
Tea Leaves parfem 50 ml; 207 kn
Tea Leaves hranjiva krema za ruke i tijelo 250 ml; 181 kn
Tea Leaves nježna kupelj 250 ml; 93 kn
Tea Leaves gel za pranje lica i ruku 250 ml; 81 kn
Tea Leaves beauty kutija 2 x 75 ml; 127 kn
Tea Leaves mirisna vrećica za ladice/automobil; 33 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.