Opuštajući miris borovih iglica razigran s ljubičicom i mošusom, širi se iz bočice novog mirisa modne kuće Dsquared2. Žene koje žive i dišu u ritmu prirode sigurno će pronaći svog mirisnog saveznika u mirisu "Dsqaured She Wood Velvet Forest Wood"

velvet forest wood dsquared2Mističan i razigran kao šumske vile, parfem "Dsquared She Wood Velvet Forest Wood" ostavlja dojam prave prirodne avanture okružene kanadskim planinskim vrhovima.

Kreatori su ovaj miris namijenili ženi koja živi i diše u ritmu prirode. Građenje kompozicije sastojalo se u odabiru nota koje će prije svega ostaviti prirodan, gladak i mističan trag na koži. Miris zelene šume i cvjetova harmonično se razigrava u tri nivoa mirisa.

Karakter parfema je zeleno-cvjetno-drveni i uključuje arome lista ljubičice i mošusa zaslužnih za ženstvenost mirisa.

Toplinu i mističnost ističe galbanum, opuštajuće i svježe note donose borove iglice i zeleni listovi, dok su u osnovi vetiver, ambergris i pačuli.

Modna kuća "Dsquared2" predstavila je do sad tri mirisa, prvijenac "He Wood" 2007. godine, kojeg je godinu dana kasnije slijedilo i žensko izdanje "She Wood".

Nedavno lansiran treći miris koji slavi i povezuje drvo, modu i kreacije talijanskog modnog dvojca, "He Wood Rocky Mountain Wood" inspiriran je kanadskim planinama i posvećen muškim ljubiteljima prirode.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.