John Frieda jedan je od najomiljenijih frizera slavnih žena. Svoju besprijekornu kosu upravo njemu zahvaljuju npr. Sarah Jessica Parker i Gisele Bündchen. Otkrijte proizvode s njegovim potpisom i vaša će kosa biti zvjezdana, raskošna i uvijek spremna za posebne trenutke

john frieda

John Frieda svoju je uspješnu karijeru započeo vrlo mlad u očevoj brijačnici u Londonu. Već je tada shvatio da će pronaći svoje posebno mjesto u svijetu njege kose. Njegova je briljantnost prvi puta uočena kada je napravio frizuru nazvanu Purdey u svjetski poznatoj televizijskoj seriji „New Avengers". Bila je to inspirativna, šik frizura koja je postala popularna u mnogim zemljama.

Ubrzo nakon toga, John je otvorio svoj prvi salon u mondenoj londonskoj četvrti Marleybone. Danas, s pet međunarodnih otvorenja salona koji uključuju Pariz, New York i Los Angeles - John Fried proizvodi omiljeni su među poznatima, ekspertima za ljepotu i portošačima diljem svijeta. Friedina ekipa profesionalaca u njezi kose neprestano se trudi raditi na novim načinima transformiranja kose. Različiti tipovi kose imaju i različite probleme.

John Frieda Collection 

Bez obzira kakav izgled priželjkujete, među nagrađivanim proizvodima Johna Friede bez imalo muke pronaći ćete idealan šampon, regenerator i ostale proizvode za oblikovanje kose.

Paletu proizvoda osmislio je sam John - frizer čija su klijentela holivudske zvijezde, pripadnici visokog društva, pa čak i članovi kraljevskih obitelji. Prepoznavši različite tipove kose, koji poput različitih tipova kože, imaju posebne karakteristike, John je započeo surađivati s kemičarima na pronalaženju „provjerene" formule koja bi svaki tip kose dovela u njeno idealno stanje.

john frieda collection

Tako je rođena linija proizvoda John Frieda Collection koja uključuje asortimane posebno osmišljene za različite tipove kose kao što su: Brilliant Brunette za brinete i crnke, Sheer Blonde za plavuše, Luxurious Volume za povećanje volumena kose i Frizz-Ease za čestu njegu i lagano stiliranje - proizvodi broj jedan za idealnu frizuru.

Dodamo li ovome preko 25 nagrada na području njege kose u posljednjih pet godina i njegov poduzetnički duh, lako je uvidjeti kako je John Frieda napravio toliki globalni utjecaj.

John Frieda proizvode možete kupiti u Martimexu i svim boljim parfumerijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.