Biotherm Blue Therapy Serum-in-oil spaja obnavljajuća svojstva ulja u kombinaciji s učinkovitim djelovanjem seruma koja donosi transformacijski učinak

biotherm blue therapy serum in oil

Dok većina ulja ostavlja osjećaj vrućine i masnoće na koži, a serumi se često ne doimaju hranjivima, Blue Therapy Serum-in-oil pruža osjećaj svježine, transformira se pod prstima te se savršeno stapa s kožom. Uz pojačan učinak zaglađivanja zahvaljujući nutritivnom i obnavljajućem djelovanju i revolucionarnoj teksturi, koža nikada nije bila glatkija, s prirodnom punoćom i sjajem.

Serum-in-oil posebno je namijenjen za korištenje noću, u cilju postizanja optimalne obnove i nutritivnog djelovanja.

Biothermovi laboratoriji kreirali novo ulje od mikroalgi, obogaćeno omega-3 masnim kiselinama čiji sastav lipida savršeno odgovara koži te ima sposobnost stapanja sa staničnim membranama kože. Ovo ulje izuzetne vrijednosti, dobiveno iz vrste mikroalgi Ulkenia Amoeboidea koje obitavaju u Sjevernom moru, djeluje kao prirodni 'lipo-filler' od dubinskih slojeva epiderme prema površini, obnavlja kožu, vraća joj mladolikost i prirodni sjaj te vidno ublažava bore. Serum-in-oil sadrži 35% ulja u gelastoj konzistenciji te se u dodiru sa kožom transformira i pruža snažno djelovanje prelaskom iz seruma koji se stapa s kožom u hranjivu uljnu fazu. Koža smjesta prepoznaje blagotvorno djelovanje ulja koje donosi dubinsku obnovu neposredno po nanošenju.

Jedinstvena tekstura seruma u ulju transformira se u tri faze - tekstura se odvaja od osvježavajućeg gela i stvara prozračan hranjivi serum koji donosi osjećaj ugode, druga je faza kad se serum koji se stapa s kožom pruža osvježavajući osjećaj, a treća je kad se serum pretvara u fino ulje koje donosi osjećaj topline, a nije masno niti ljepljivo.

Koža se preko noći vidno transformira, dobiva prirodnu punoću, baršunastu mekoću i zdravi sjaj. Blue Therapy Serum-in-oil značajno smanjuje gubitak vode nakon samo jednog nanošenja, pokazujući svoje zaštitno i obnavljajuće djelovanje na kožu. Nakon mjeseca dana, Blue Therapy Serum-in-oil vidno ublažava bore, oporavlja kožu te joj vraća prirodni sjaj, što su ključne karakteristike mladolike kože. Blue Therapy Serum-in-oil prikladan je za sve tipove kože, pa i za najosjetljiviju.

Zaštitno lice linije je predivna Amber Valletta koja svojom osebujnom ljepotom utjelovljuje novu kampanju za Biothermov Blue Therapy Serum-in-Oil.

Cijena: 510 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.