Nakon prošlogodišnjeg Issey Miyake A Drop d'Issey, vrijeme je za novu vodeno-cvjetnu rapsodiju koja će oduševiti sve zaljubljenike u mekane osvježavajuće mirise. Ime tog mirisnog ljepotana je A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche i dolazi u poznatoj bočici u obliku kapi

a drop dissey eau de parfum fraiche

Novi A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche je jedinstven, potpuno drugačiji od klasičnih mirisa. Zvijezda nije više lice žene ili modela – ovaj put zvijezda je priroda, koja je oko nas, lako pristupačna i dragocjena. A oživio ju je novi miris A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche. Ane Ayo, kreatorica mirisa u Firmenichu, kreirala je jedinstveni bljesak svježine inače prepoznatljiv u svim mirisima u kući Issey Miyake... Međutim ovdje s modernim zaokretom.

a drop dissey eau de parfum fraiche

Kompoziciju čini obilje šarenog cvijeća, poput naleta vlažnih latica, uključujući prekrasan akord jorgovana koji je amblem originalnog A Drop d’Issey. Isprepletena kompozicija s damask ružom sugerira novi, nježan i svjež cvjetni potpis. Putovanje ove pjesničke kapi počiva na šumi: svježi cedar i kremasti akord sandalovine otkriva puni karakter mirisa. Božanstveni osjećaj svježine je produžen na podlogu od bijelog mošusa zbog čega traje satima.

a drop dissey eau de parfum fraiche

Ove čarobne note ulivene su u dobro nam poznatu bočicu, djelo Todda Brachera. Blistava zrcalna leća na njoj stvara izobličenje "ribljeg oka", pozivajući nas da vidimo drugačije i otvorimo um novim perspektivama. Dizajniranu u obliku kapi za ravno polaganje, bočica je u sebi "zarobila" sve sanjive nijanse iz prirode - od nebeske azurno plave do vibrantne boje trave.

a drop dissey eau de parfum fraiche

Issey Miyake ne slavi prirodu samo kao imaginarni ili simboličan pothvat, kuća nastoji biti sve aktivnija u zaštiti prirode. Svaki aspekt A Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche to utjelovljuje: boca je napravljena od 5% recikliranog stakla, kutija u kojoj se nalazi izrađena je od kartona iz šuma kojima se održivo upravlja. Miris je veganski i također sadrži reciklirane i obnovljive sastojke.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.