Uživanje u ljetnim radostima uvijek ispunjava pozitivnom energijom, no što se događa s kožom lica? Uslijed čestog izlaganja suncu, ona može postati suha s pojavom izraženijih finih linija i bora. Kako bi koža nakon ljeta ponovno zablistala, pobrinut će se dermokozmetički brand Eucerin, koji unutar Hyaluron-Filler linije krije inovativnu anti-age njegu za optimalnu hidraciju kože

eucerin hyaluron-filler linija

Ljeto, odmor, sunčeva svjetlost i energija blagotvorno utječu na ljudski organizam, od stvaranja vitamina D do ublažavanja stresa i depresije. Međutim, pretjerano izlaganje suncu može biti štetno za kožu i ostaviti vidljive posljedice. Među njima je i prijevremeno starenje. 

Kako njegovati kožu nakon ljeta

Nakon ljetnog uživanja koža se često isušuje te vizualno gubi sjaj i čvrstoću. Stoga je održavanje optimalne hidracije ključno za zdravu kožu bez finih linija i bora. Ključni sastojak koji sprječava gubljenje vlage je hijaluronska kiselina koja poput magneta veže vodu na sebe. Obogatite rutinu njegom obogaćenom ovim potentnim sastojkom kako biste održali kožu hidriranom, zdravom i odgodili znakove starenja.

eucerin hyaluron-filler linija

Anti-age serum koji briše bore

Ako nakon ljeta primjećujete izražene fine linije, bore i suhoću kože, upotpunite rutinu njege inovativnim Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom koji s trostrukim učinkom trenutno pruža vlažnost, povećava razinu hidracije u koži do 24 h te ispunjava fine linije i bore. Klinički i dermatološki dokazano prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.

eucerin hyaluron-filler linija

Intenzivna hidracija s trostrukim učinkom

Eucerin Hyaluron-Filler maska za intenzivnu hidraciju kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline koje zaglađuju fine linije u gornjim slojevima kože, ali i prodiru u epidermalne slojeve u kojima nastaju dublje bore. Ova inovativna anti-age maska izrađena je od bio-celuloze, biorazgradivog materijala prirodnog podrijetla. Djeluje u 5 minuta, a kožu lica čini trenutno svježom, hidriranom i blistavom.

eucerin hyaluron-filler linija

Hidracijski boost u svakoj prilici

Kada vam je tijekom dana potrebna dodatna hidratacije, nanesite Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo. Prikladan za sve tipove kože, ovaj jedinstveni sprej trenutno otpušta hijaluronsku kiselinu u obliku osvježavajuće maglice, a njime možete umiriti i hidrirati kožu lica i tijela u svakoj prilici. Poboljšava hidracijski sustav kože, zadržava vlagu te kožu čini glatkom i blistavom. 

eucerin hyaluron-filler linija

Savršena rutina za optimalnu hidraciju

1. Kožu temeljito očistite odgovarajućim sredstvom za čišćenje, primjerice, Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] gelom za čišćenje.
2. Pružite koži dodatnu hidraciju nanoseći nježnim masiranjem Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster na dobro očišćenu kožu. Možete ga koristiti ujutro ili navečer.
3. Nanesite svakodnevnu hidratantnu kremu koja, uz anti-age učinak, pruža i zaštitu od sunca poput Eucerin Hyaluron-Filler dnevne kreme SPF 30 za sve tipove kože.
4. Kada osjetite da je koži potrebna dodatna hidratacija i osvježenje, pošpricajte Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo tijekom dana, a navečer se opustite uz Eucerin Hyaluron-Filler masku za intenzivnu hidraciju koja djeluje u svega 5 minuta.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.