Poznata Vichyjeva linija proizvoda za ljetnju njegu i zaštitu od sunca - Capital Soleil - donosi niz proizvoda za različite tipove i potrebe kože (ulja i mlijeka) uz koje ćemo, u danima koji su pred nama, uživati što je bezbrižnije moguće. Iz Vichyja dolaze i stručni savjeti kako na suncu biti što zaštićeniji i sigurniji

vichy capital soleil

Savjeti:

1. Proizvod za zaštitu od sunca nanosite na kožu u debelom sloju. U protivnom, zaštitni faktor na vašoj koži bit će niži od onoga na pakiranju i može doći do nepotrebnih oštećenja kože zbog neadekvatne zaštite.

2. Ne zaboravite na refleksiju sunčevih zraka s površina kao što su voda, pijesak, beton i trava. Čak i kada je oblačno, morate zaštititi svoju kožu!

3. Nakon izlaganja suncu isperite ostatke proizvoda za zaštitu od sunca s kože, te je dodatno njegujte sredstvima koja će kožu umiriti, nahraniti i navlažiti.

vichy capital soleil

LINIJA:

Capital Soleil ulje sa ZF 20 i ZF 40: prvo Vichy ulje za zaštitu od sunca primjereno osjetljivoj koži. Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala kože Laboratoriji Vichy su u ulje za sunčanje dodali fotostabilni sustav filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla. Tekuća i mirisna tekstura omogućuje vrlo jednostavno i brzo nanošenje za homogenu zaštitu otpornu na vodu. Uljna tekstura koži daje satenski učinak bez bijelih tragova i otkriva sjaj preplanulog tena. Proizvod je hipoalergen, bez parabena, vodootporan te ispitan pod dermatološkim nadzorom. CIJENA: 125 ml, 141 kn i 165 kn

Capital Soleil mlijeko u velikom obiteljskom pakiranju, dostupno sa ZF 30 te ZF50+. CIJENA: 125 ml, 165 kn

Capital Soleil sprej za jednostavno i brzo nanošenje, dostupan sa ZF 30 te ZF 50+. CIJENA: 200 ml, 157 kn

Capital Soleil gel-mlijeko sa teksturom koja se lako nanosi i brzo upija, dostupan sa ZF 20. CIJENA: 150 ml, 149 kn

vichy capital soleil

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

Napomena: Početkom lipnja započela je i promotivna Capital Soleil akcija u ljekarnama. Uz kupnju bilo koja dva proizvoda iz linije Capital Soleil Vichy daruje veliku torbu za plažu. Akcija traje do isteka zaliha.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.