Innéov Sante Capillaire kapsule razlikuju se od ostalih dosad poznatih prioizvoda protiv prhuti jer ne djeluje samo površinski, već potiču staničnu obnovu te jačaju funkciju barijere kože iznutra

kapsule protiv peruti, inneov sante capillaire

Prhut pogađa polovicu odrasle populacije, a mnogi su se s njom susreli barem jednom u životu. Predstavlja jedan od simptoma seboroičnog dermatitisa koji najčešće napada vlasište, a posljedice su vidljive u obliku bijelih ljuskica na vlasištu. Njeno je prisustvo povećano kod ljudi sa smanjenim imunitetom. Najizražajnija je u vrijeme promjena godišnjih doba, a javlja se i kod jakog stresa ili umora.

Uzroci prhuti

Nastanak prhuti nije povezan samo s prekomjernim lučenjem sebuma, već ovisi i o tri čimbenika: lučenju lojnih žlijezda, mikroflornom metabolizmu i osjetljivosti pojedinca. Uzroci seboroičnog dermatitisa nisu u potpunosti jasni, no dokazano je da na njega utječu i izmjene godišnjih doba, stres i umor. Pojavu prhuti možemo posredno povezati i s našim svakodnevnim navikama poput nepravilnog češljanja kose te pretjeranog nanošenja šampona koji posljedično isušuje vlasište.

Inovativni pristup zdravom vlasištu

Istraživački laboratoriji L'Oréal i Nestlé Research prihvatili su se uklanjanja prhuti iz posve nove perspekive. Plod njihovog dugogodišnjeg sudjelovanja u naprednim istraživanjima biologije kože i prehrane jesu kapsule Innéov protiv prhuti. Djelovajem iznutra kapsule Innéov otvorile su posve nove smjernice za učinkovito uklanjanje prhuti.

Tvrtka Nestlé Research je u suradnji s Laboratorijima Innéov razvila prehrambeni dodatak Innéov Sante Capillaire koji sadrži probiotik ST11 i predstavlja revolucionarno i posve novo rješenje protiv prhuti. Innéov se razlikuje od ostalih dosad poznatih prioizvoda protiv prhuti jer ne djeluje samo površinski, već potiče i staničnu obnovu te jača funkciju barijere kože iznutra. Rod ST11 NCC 2461 specifični je rod probiotika koji učinkovio poboljšava djelovanje barijere kože.

Uzimanje probiotika ST11 nakon 15 dana pokazalo je rezultate znatnog smanjenja suhe i masne prhuti. Kliničko istraživanje koje je ispitalo učinkovitost probiotika ST11 kod liječenja različitih stanja prhuti pokazalo je njegove brojne prednosti i može se pohvaliti znatnom i klinički važnom učinkovitošću.

Cijena: 160,50 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.