Novi mineralni dezodoransi slavnog francuskog kozmetičkog branda Bourjois očarat će vas ugodnim mirisima mora, bijelog cvijeća i puderastih nota. No, osim toga, ističu 100% prirodnih sastojaka te odsustvo parabena, aluminija i aluminij klohidrata. Mirišite fino i čuvajte zdravlje

bourjois mineralni dezodoransi

Bourjois dezodoransi s mineralima omogućuju  vam da u potpunosti uživate u pokretima svoga tijela, štiteći vašu kožu na potpuno prirodan način. Bourjois je koristeći potpuno prirodne sastojke omogućio čak i najosjetljivijoj koži ispod pazuha da bude zaštićena i bez neugodnih mirisa tokom cijelog dana. Ne sadrže ni umjetne boje, konzervans i alkohol.

Birajte tri ljetna saveznika...

„Total Respect" - sadrži 100% prirodne aktivne sastojke: mineralnu stipsu i bijelu glinu čije molekule djeluju kao prirodne spužvice i uklanjaju vlagu. Potpuno nježan za finu i osjetljivu kožu ispod pazuha, bez iritacija. Njegov miris sa voćnim notama i bijelog mošusa smiruje um.

„Pure Beauty" - sadrži 100% prirodne aktivne sastojke: mineralnu stipsu i mikro čestice bisera koje minimiziraju nepravilnosti za vidljivo ljepšu kožu. Potpuno nježan za finu i osjetljivu kožu ispod pazuha. Koža je meka na dodir i bez iritacija. Njegova meka, voćno cvjetna nota sa bazom vanilije budi u vama senzualnost.

„Pure Freshnes" - sadrži 100% prirodne aktivne sastojke: mineralnu stipsu i morske elemente u tragovima koji daju osjećaj intenzivne svježine. Potpuno nježan za finu i osjetljivu kožu ispod pazuha. Koža je meka na dodir i bez iritacija. Njegov svjež miris jabuke prožet je mješavinom note đurđice, gloga, mošusa i baze slatke vanilije budi osjetila.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.