Vichy predstavlja novost na području njege protiv celulita, CELLU.METRIC anticelulitnu njegu koja prati metabolički ciklus tijela danju i noću

cellumetric zenaVichy predstavlja novost na području njege protiv celulita, CELLU.METRIC anticelulitnu njegu koja prati metabolički ciklus tijela danju i noću. 24-satna formula novoga proizvoda s ciljanim djelovanjem osigurava vidljive rezultate na smanjenje opsega i izgleda narančine kore u samo dva tjedna. Novost u liniji proizvoda Vichy za borbu protiv celulita je i LIPO.MASSEUR, patentirani masažni uređaj za duboku masažu koji Laboratoriji Vichy daruju prilikom kupnje proizvoda LIPO.METRIC.

Celulit se razvija s obzirom na metabolički ciklus tijela, 24 sata. Zato su se Laboratoriji Vichy pri razvoju novog proizvoda protiv celulita usredotočili na metabolizam tijela danju i noću kako bi razvili njegu za učinkovitiji rezultat.

Metabolozam tijela noću
Nakupljanje lipida izraženije je noću kad tijelo odmara i troši osjetno manje energije. Glukoza prodire u adipocite (masne stanice) i uzrokuje nakupljanje lipida (triglicerida).

Metabolizam tijela danju
Mrežasto isprepletena kolagena vlakna koja tvore strukturu kože danju se skupe. Posljedica: adipociti koji su noću nabrekli su zarobljeni. Površina kože postane nepravilna i grbava.

CELLU.METRIC je prva anticelulitna njega koja pažljivo izabranim aktivnim sastojcima i proizvodima prati metabolički ciklus tijela danju i noću. Klinički dokazana učinkovitost proizvoda u 14 dana. Cellu.metric kutijica sadrži 28 vrećica njege za dnevno i noćno djelovanje na celulit.

DANJU
GEL KOJI SAGORIJEVA MASNOĆE.
KOFEIN + RUTIN
Troši i pospješeno izlučuje nakupljene lipide te sprječava njihovo nakupljanje i tako utječe na smanjenje opsega

cellumetric dozeNOĆU
SERUM KOJI RAZBIJA MASNE STANICE.
KOFEIN + MANGAN
Razbija masne stanice i izglađuje izgled narančine kore.
KLINIČKI DOKAZANA UČINKOVITOST U 14 DANA
- 20% narančine kore, -1 cm na gornjem i srednjem dijelu bedara. 

Masaža je od ključnog značaja u borbi protiv celulita i povećanog opsega, jer utječe na adipocitna tkiva, pomaže izlučivati lipide i preoblikuje stas. Patentirani masažni uređaj LIPO.MASSEUR osigurava trostruko djelovanje: 
1. Masira kožu
2. Potiče mikrocirkulaciju.
3. Pomaže izlučivanju suvišnih masnoća

Masažni uređaj LipoMasseur upotrijebite jedanput na dan - ujutro - te izmasirajte vanjsku i unutarnju stranu bedara i trbuh. Nakon masaže i uvečer nanesite na kožu LIPO.METRIC. Kombinirana upotreba LIPO.MASSEURA I LIPO.METRICA jamči gubitak do 57% više suvišnih centimetara nego sama uporaba proizvoda LIPO.METRIC.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.