Nova linija protiv starenja kože sadrži aktivne, visokoučinkovite formule za korekciju različitih znakova starenja. Ekstrakti crvene, smeđe i plave mikro alge djeluju na čvrstoću kože, vidljivo smanjenje bora te ujednačenje tena i svjetliju put

algologie rivage

Kada su Joan Collins pitali koje su joj najbolje godine u životu, odgovorila je – onih deset između 39. i 40. Istina je da je teško nadmudriti vrijeme, ali njegove znakove možemo ublažiti i pomoći svojoj koži da zablista. Zato su tu čarobne kutijice Algologie mirisnih krema prepune hranjivih sastojaka. Ovaj luksuzni brend za njegu kože, koji snagu crpi iz raskošnog morskog svijeta sjeverne Bretanje, poznate kao dom 800 vrsti algi i morskih biljaka, predstavlja novu liniju proizvoda protiv starenja kože s aktivnim, visokoučinkovitim i premium formulama za korekciju različitih znakova starenja.

algologie rivage

Zahvaljujući ekstraktu irske mahovine, Algologie Rivage Anti Aging korekcija djeluje na čvrstoću kože, čineći je zategnutom i glatkom, mrižica i morski polimer izglađuju sitne bore, a ekstrakt plave mikro alge poboljšava ujednačenost i boju tena te teksturu kože. Élixir du Rivage za lifting i učvršćivanje ciljani je tretman protiv obješene kože, čini kožu zaglađenijom i vraćajući joj gipkost i elastičnost iz dana u dan. Crème du Rivage za lifting i učvršćivanje je bogata hidratantna krema koja sadrži koncentracije morskih ekstrakata kako bi se smanjili znakovi starenja. Dan za danom, bore izgledaju glatko, koža postaje čvršća, ten je svjetliji i blistaviji.

 algologie rivage

Baume du Rivage, zahvaljujući AHA kiselinima, radi piling i zaglađuje površinu kože te poboljšava teksturu kože. Vidljivo se smanjuju bore i znakovi umora, lice je glatko, a ten sjajniji. Djeluje tijekom noći kada je najbolje vrijeme za regeneraciju stanica. Regard du Rivage, filer za područje oko očiju, reflektira svjetlost, zaglađuje te vidljivo smanjuje bore i podočnjake. Kremaste je teksture sa svjetlosnim reflektorima koji osvjetljavaju područje oko očiju. 

Cijene:

Élixir du Rivage; 445,90 kn
Crème du Rivage; 399,90 kn
Baume du Rivage; 399,90 kn
Regard du Rivage; 264,10 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.