SAN FACE CARE EXCLUSIVE Renew Age Protect krema za lice s bakuchiolom i niacinamidom je hranjiva i hidratantna formulacija bogata antioksidansima, koja pomaže usporiti promjene na koži prouzročene okolišnim faktorima i starenjem

san face care exclusive renew age protect

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju SAN FACE CARE EXCLUSIVE Renew Age Protect kremu za lice, koja poboljšava strukturu lica i sprječava preuranjene promjene na koži, su:

MARINA ČULINA, ZAGREB

GORDANA NAđ, SARVAš

DANIJELA BJELOBRK DRAžETIć, ĐAKOVO

Izlaganje različitim vremenskim uvjetima mijenja kožu i ostavlja dugotrajne posljedice u obliku suhoće i dehidracije, preuranjene pojave bora ili hiperpigmentacija. Dio toga možemo spriječiti redovnim nanošenjem zaštitnog faktora, ali na našoj koži ostavljaju tragove i navike poput pušenja, neizbalansirane prehrane ili nedovoljnog unosa antiokisdansa hranom, pretjerane ili nedovoljne tjelesne aktivnosti, nedovoljno sna te stresne situacije kojima smo često izloženi. Ne možemo posve izbjeći stres i ne možemo se baš svaki dan idealno hraniti, uostalom starenje tijela je prirodan proces, ali možemo cijelu priču malo odgoditi i obratiti više pažnje na svakodnevne odabire.

san face care exclusive renew age protect

SAN FACE CARE EXCLUSIVE Renew Age Protect krema za lice sadrži bogati kompleks antioksidansa - ekstrakt biljke japanski dvornik, bakuchiol i niacinamid. Oni  sinergijskim djelovanjem pomažu usporiti promjene uzrokovane okolišnim faktorima, stresom i životnim navikama. Polidatin iz ekstrakta korijena japanskog dvornika, Polygonum cuspidatum, djeluje poput resveratrola, antioksidativno i protuupalno te utječe na smanjenu produkciju pigmenta melanina u koži, stvara tzv. učinak "izbjeljivanja" kože. Bakuchiol se zbog svog povoljnog djelovanja na zrelu i masnu kožu ističe kao funkcionalni analog i biljna alternativa retinolu, samo bez često prijavljenih nuspojava retinola. To znači da je ovaj aktivni sastojak idealan za sve koji na nježan način žele poboljšati strukturu kože, popraviti i osvježiti izgled lica, utjecati na smanjenje bora i tamnih mrlja, kao i na brži oporavak kože nakon ožiljaka. Dobra vijest je da je bakuchiol posve siguran za vrijeme trudnoće, stoga ga mogu koristiti i žene koje zbog drugog stanja moraju napraviti dužu pauzu od retinola. 

Osim što je jak antiokidans, niacinamid ili vitamin B3 vlaži kožu te, u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, biljnim kolagenom i polisaharidima u SAN FACE CARE EXCULSIVE Renew Age Protect kremi za lice, odlično čuva vlagu i pridonosi kvalitetnoj hidrataciji lica. SAN FACE CARE EXCULSIVE Renew Age Protect krema za lice idealna je stoga za svakoga tko želi poboljšati strukturu lica i spriječiti preuranjene promjene na koži. Obogaćena je karotenoidima i esencijalnim masnim kiselinama iz luksuznih ulja pasjeg trna, crnog ribiza i makadamije, čime zaokružuje svoj hranjivi učinak te posebno pogoduje normalnoj i suhoj koži.

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr. sc. Jagode Ćerić mag. pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada te ljubavi prema prirodi. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u ljekarnama u cijeloj Hrvatskoj ili na www.san10.hr. Proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.