Avon Life Colour parfemi uhvatili su joie de vivre legendarnog japanskog dizajnera Kenza Takade, a mirisi savršeno dočaravaju šareni duh pozitivnosti koji se krije u svima nama i donosi živahnu radosnu energiju koju svi toliko trebamo, osobito u hladne zimske dane 

avon kenzo darivanje

Tri čitateljice koje na dar dobivaju svaka svoj paket Avon Life Color by Kenzo mirisa, koji uključuje ženski i murški miris, su:

JELENA MILOš, ZAGREB

ADRIANA JELOVčIć, PAZIN

GORDANA VAROVIć, KOPRIVNICA

Avon Life Colour kreirao je Kenzo Takada, a posebanmaster  perfumer dodir dali su i dvojica najpoznatijih svjetskih kreatora parfema, Frank Voelkl i Olivier Cresp. Kako je dizajn, kracija i slikanje njegov život, Kenzo Takada odabirao je sastojke baš kao da radi na slikarskom platnu. Rezultat je pozitivno iskustvo koje se temelji na Palette of Joy.

avon kenzo darivanje

Glavni sastojak u paleti sreće je magnolija koju nalazimo u oba mirisa, kako zbog elegantinih latica tako i zbog bijele boje koja simbolizira kombinaciju svih boja. Cilj cjelokupne mirisne kompozicije bio je pronaći sastojke koji preko boja mogu pokazati emocije. Istaknute su tri dominantne boje i emocije: žuta, što donosi radost; crvena, jedna od najomiljenijih boja Kenza Takade, koja donosi strast i ljubav; zelena, što znači slobodan duh.

 

avon kenzo darivanje

ZA NJU: Emocije poput jasnog sunčanog dana

Top note: Uzbudljivo otvaranje voćnih i cvjetnih tonova koji donose nijanse sjaja i svjetlosti. Pulpasta, sočna kruška i Sunkissed malina plešu na koži oslobađajući oblak slatkoće. Elegantan roza božur preuzima pažnju omatajući vrh mirisa lagano paprenim i blistavo mošusnim dodirom.

Srednje note: Srce mirisa otkriva čarobnu Rice Basmati obloženu nizom višedimenzionalnih cvjetnih nota koje osvajaju osjetila. Meke bijele latice magnolije profinjenom elegancijom prianjaju oko Velvet Orris nota.

Baza započinje svoj ples kako se u mirisu razvijaju živahne note šume. Senzualna sandalovina i cedrovina donose intenzivnu, ali nježnu toplinu, dok Suede Blanc pluta na vrhu kože u mekoj, neodoljivoj teksturi.

avon kenzo darivanje

ZA NJEGA: Svježa pozitivna energija tijekom cijelog dana

Top note: Citrusni Zesty Lemon miješa se s divljim đumbirom stvarajući osvježavajuću začinsku notu koja donosi senzualnost. Magnolija oblaže vrh i ispušta svjež cvjetni osjećaj koji mirisu pušta da se slobodno razvija na koži.

Srednje note: Zeleni zeljasti miris Mate Absolute otapa se u voćnom djelovanju kruške kreirajući osjećaj energične ovisnosti. Smirujuća bijela kadulja balansira srce mirisa svojom toplom aromom.

Baza se počinje otvarati kako miris otkriva mušku siluetu kontrastnih aroma i šume. Clearwood donosi intenzivnu, ali nježnu toplinu, dok vetiver lebdi na koži u mekoj neodoljivoj teksturi. Absolute mahovina hrasta otvara aspekt zavodljivosti i intrige u vječnoj senzualnoj igri mirisnih nota.

Najnovije mirisne kreacije Kenza Takade za Avon pronađite u božićnom Avon katalogu!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.