Predstavljamo vam posebno sofisticiran mirisni brand - Viktor & Rolf. Slavni nizozemski modni dvojac postao poznat po svom jedinstvenom stilu - kombiniraju vlastiti senzibilitet s čistoćom linija te teže pronalasku optimalne ravnoteže između konceptualnog i komercijalnog. Na istom su tragu zaronili i u mirisni svijet koji obara s nogu - ne samo svojim nazivima ili oblicima bočica - već zato jer predstavljaju istinski klasik

viktor and rolf, flowerbomb

Flowerbomb je eksplozija cvijeća u bočici izrezbarenoj poput dijamanta s mnogo lica. ''Ovaj smo miris kreirali na način da smo pomakli sve granice kada je riječ o proučavanju cvijeća i maštovitosti buketa'', objašnjava Olivier Polge, jedan od tri 'nosa' zaslužnih za miris; ostala dvojica su Carlos Benaïm iz New Yorka i Domitille Bertier iz Pariza.

viktor and rolf, spicebombSpicebomb je muški miris, iako ga obožavaju nositi i žene – ''Dok je Flowerbomb cvjetna eksplozija, Spicebomb je plamen začina snažnih mirisnih kontrasta. Razbuđujući i radijantni, začini igraju glavnu ulogu; svojim živahnim i britkim akcentima, bilo da su vatreni ili ledeni - pokreću i privlače pozornost na ostale, odmjerenije i pitomije aspekte.", Olivier Polge.

Oba mirisa dostupna su ekskluzivno u Mueller parfumerijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.