Toaletne vode Eaux Fraîches iz radionice Jean Paul Gaultiera predstavljaju pravi olfaktivni pregled suvremene kulture. Ove godine istražuju umjetničku scenu kroz viziju André Saraiva

jean paul gaultier eaux fraiches

Nakon prethodnih JPG Eaux Fraîches edicija posvećenih modernim ikonama (Betty Boop, Popeye, Wonderwoman i Superman) sada je na redu umjetnik André Saraive kojem je dan zadatak da odjene bočice mirisa u “nove kreacije”.

Fantastična suradnja između Jean Paul Gaultiera i Andréa Saraive ne čudi s obzirom da su obojica odrasli u Parizu, govore francuski, ali su također međunarodni umjetnici s odličnim smislom za humor. I obojica nikad ne rade stvari polovično.

jean paul gaultier eaux fraiches

Classique Eau Fraîche - Vodeno orijentalni miris. Neobični spoj bijelog cvijeća, đumbira, šećerne trske, sorbeta od limuna, vanilije i mošusa, koju je stvorila Daphne Bugey. Preporučena maloprodajna cijena za 100 mililitara iznosi 717 kuna. 

jean paul gaultier eaux fraiches

Le Mâle Eau Fraîche - Orijentalni fougère. Soupline akord koji mu daje čistoću i svježinu obogaćen je notama tonke, sandalove i vanilije. Kreaciju potpisuje Nathalie Gracia-Cetto. Preporučena maloprodajna cijena za 125 mililitara iznosi 597 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.