Ove je godine, Vichy Dercos, dermokozmetička ekspertiza za zdravi izgled i ljepotu kose, razvio novu liniju Densi Solutions za povećanje mase kose koju čine tri proizvoda: DENSI SOLUTIONS koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu za povećanje gustoće kose, DENSI SOLUTIONS šampon za tanku i slabu kosu te DENSI SOLUTIONS balzam za tanku i slabu kosu od koje je kosa mekša i vidljivo deblja

vichy dercos densi solution

Kroz godine životni ciklus folikula vlasi se mijenja. Faza rasta postaje kraća, faza mirovanja postaje duža. Bulbus je pliće ukorjenjen u koži i postaje ranjiviji. Aktivnih folukula je manje, sitiniji su i kosa je krhkija. Aktivni folikuli pozicionirani blizu površine osjetljiviji su na agresivne faktore. Eksterni faktori kao što su UV zračenje, zagađenje, pušenje, stres neugodno djeluju na folikule kose.

Sve navedeno utječe na ukupno smanjenje mase kose koje se očituje u gubitku otpornosti (slabija kosa, više se lomi), smanjenju debljine kose (tanja dlaka, tanji konjski rep, progresivno propadanje kose) te manjoj gustoći kose (manja pokrivenost vlasišta kosom, osjetno manji volumen kose nego ranije). Predstavljamo vam novu Dercos Densi liniju za višestruko povećanje mase kose koja se sastoji od tri proizvoda (koncentrat, šampon i balzam) koji izravno djeluju na obnovu tanke, rijetke i slabe kose ukupno povećavajući masu kose.

Zvijezda ove linije je Vichyjev prvi losion za vlasište s antioksidansom resveratrolom i patentiranim aktivnim sastojkom Stemoxydinom koji djeluje intenzivno na vlasište i povećava broj vlasi te obnavlja masu kose. Ova koncentrirana njega svakim nanošenjem intenzivno djeluje na korijen za vidljivo jaču kosu koja izgleda gušća. Pruža trenutačni učinak hlađenja za poticanje mikrocirkulacije. Ugodnog je mirisa te sadrži polimere za oblikovanje koji kosi daju volumen od korijena.

Uporaba: Našpricati dio po dio vlasišta kod korijena kose nanoseći 5 potisaka proizvoda na svaki dio. Potom vršcima prstiju umasirati u vlasište kako bi se proizvod upio. Ne ispirati. Bez parabena, bez silikona, bez bojila. Tekstura fluida za lakšu raspodjelu po korijenu kose. Njegova se tekstura brzo upija i ne ostavlja masni film ili ljepljive ostatke. Prisutnost agensa za oblikovanje vlaknu kose pruža izdržljivost i povećava volumen kose već od samog korijena.

DENSI SOLUTIONS, ŠAMPON ZA TANKU I SLABU KOSU - djeluje od vlasišta i uklanja nečistoće te revitalizira kosu od korijena. Kosi vraća jačinu, debljinu i zdrav izgled. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E te Filloxane. RAMNOZA pomaže poboljšati kvalitetu vlasišta za jaču i otporniju kosu. VITAMIN E štiti pred vanjskim utjecajima koji mogu djelovati na rast i kvalitetu kose. FILLOXANE za ojaćanje kose iznutra kako bi bila čvršća i deblja. Uporaba: Nanijeti šampon na vlasište i mokru kosu. Nježno umasirati i isprati. Pruža trenutačni UČINAK HLAĐENJA za poticanje mikrocirkulacije.

DENSI SOLUTIONS, BALZAM ZA TANKU I SLABU KOSU - sadrži Ramnozu, Vitamin E te Ceramid. RAMNOZA pomaže poboljšati kvalitetu vlasišta za jaču i otporniju kosu. VITAMIN E štiti pred vanjskim utjecajima koji mogu djelovati na rast i kvalitetu kose.
CERAMID jača koheziju ljuski i vlaknu kose vraća mekoću, glatkoću i snagu. Ovaj balzam djeluje od vlasišta i hidratizira ga, a njegovo djelovanje na vlakno obnavlja kosu koja je jača, deblja i zdravijeg izgleda. Vidljiva učinkovitost: deblja, jača kosa. Bez parabena, silikona i bojila. Uporaba: Nanijeti na vlasište i umasirati. Ostaviti da djeluje 1 minutu pa isprati. U slučaju kontakta s očima odmah temeljito isprati.

Cijene:

DERCOS DENSI KONCENTRIRANA NJEGA 298,81 kn – 100 ML
DERCOS DENSI ŠAMPON 105,84 kn – 250 ML
DERCOS DENSI BALZAM 133,30 kn – 100 ML

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.