Novi mirisni uradak kuće Versace sjajno je opisala Donatella Versace, kreativna direktorica ovoga brenda: "Dylan Turquoise je oda senzualnosti Versace žene, miris koji podsjeća na toplo sunce i ljetne dane". To je upravo ono što nam treba na početku jeseni - osvježavajuće i zelene note limuna Primofiore i mandarine sa Sicilije…

versace dylan turquoise

Živopisan i blistav, Dylan Turquoise utjelovljuje tradiciju i inovaciju, upotpunjavajući kolekciju mirisa Dylan Blue pour Femme i pour Homme. Eksplozija svjetlosti, limun Primofiore, koji se smatra limunom najbolje kvalitete, vodi ples i osigurava vrlo karakteristično polazište, dajući blago kiselkastu, ali postojanu zelenu notu. Ubrano u vrlo ranim danima sezone, ovo prvo zimsko voće nudi zadivljujuću količinu soka, stvarajući energičan zrak. Limun prati talijanska mandarina sa Sicilije, kombinirajući molekule mirisa s kore i mesa ploda, nudeći višestruku notu. Još veću raskoš gornjim notama daje ružičasti papar, mirišući vrlo slično crvenim bobicama. Note srca su te koje mirisu daju  kreativnost. Poseban sklad pojačava svježina soka guave, za postojan, egzotičan i tropski podton. Za svjež i prozračan osjećaj, guavu nadopunjuju prozirne latice jasmina cvjetnog profila obogaćene esencijom frezije, pretvarajući kompoziciju u moderno zelenilo.

versace dylan turquoise

Senzualnost parfema leži u modernoj šumi. Osnovne note padaju između svjetla i sjene, gdje Clearwood® (iz molekule drva i mahovine) kombinira jantarnu senzualnost s drvenastim karakterom, ne ostavljajući traga zemljane i kamforske note tipične za ove esencije. Napravljena od šećerne trske, ova originalna molekula prva je stvorena biotehnologijom i ekskluzivni je prirodni sastojak koji je plod istraživanja. U kombinaciji s koktelom živopisnih drvenastih nota i bijelog mošusa, daje modernost ovom prestižnom mirisu.

versace dylan turquoise

Dylan Turquoise bočica izraz je inovativnog Versaceova dizajna Versacea. Njene elegantne obline podsjećaju na amforu, snažno evocirajući grčku kulturu i mitologiju koje već možemo pronaći u kolekcijama kuće Versace. Zaleđeno staklo obojeno je u nijanse plave boje, reflektirajući kristalno čistu morsku vodu, označavajući stalnu želju za ljetom. Detalji su u blijedom zlatu, na aluminijskom čepu utisnuta je u glava Meduze i urezano je ime mirisa. Oko ramena bočice, slovima u baroknom stilu piše naziv brenda.

versace dylan turquoise

Komunikacijska kampanja za Dylan Turquoise transportira gledatelje u idilični svijet Versacea. Koristeći se fluidnim i inovativnim pokretima fotoaparata za definiranje osjećaja gravitacije, uvučeni smo u bezvremenske situacije u kojima se plavetnilo mora susreće sa šarenim svijetom Versacea. Kružnim pokretima otkriva se glavni lik, Hailey Bieber, na prekrasnoj plaži prelazeći iz grupnih situacija sa sekundarnim likovima u intimno-senzualnim trenucima u vodi i izvan nje. Glamurozna, senzualna i lagana pripovijest i estetika koja pretvara poznato u novo, uobičajeno u izvanredno i plažu u svijet Versacea.

versace dylan turquoise

Miris Dylan Turquoise kreiran je od prirodnih i sintetičkih sastojaka najviše kvalitete, dobivenih od sljedivih i održivih lanaca opskrbe u cijelom svijetu. Ispunjava najviše standarde u pogledu ekološke i društvene održivosti, u skladu s načelima zelene kemije koristeći najnovija istraživanja iz područja biotehnologije. Više od 85% sirovih sastojaka korištenih u mirisu je biorazgradivo.

Cijene:
Dylan Turquoise Edt 30ml; 429,80 kn
Dylan Turquoise Edt 50ml; 599,90 kn
Dylan Turquoise Edt 100ml; 795,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.