Novi Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja klinički dokazane učinkovitosti je metoda mršavljenja koja prvi put djeluje na dvije esencijalne i komplementarne cjeline: gubitak kilograma i čvrstoću kože...

elancyl slim design

Stručnjaci Laboratorija Elancyl, čija ekspertiza na području mršavljenja traje od 1971. godine, svjesni su da je briga za tjelesnu masu postala imperativ, no ne treba zaboraviti prave metode. Ali i motive – neka vas vodi želja da budete zadovoljni samima sobom, a ne da svim silama pokušavate dohvatiti ideale koji su vam drugi nametnuli. Upravo na tim temeljima je osmišljena globalna, održiva i lako primjenjiva metodu koja u potpunosti zadovoljava potrebe žena za  mršavljenjem i stavlja ih u prvi plan. Sedam od deset osoba u Francuskoj pazi na svoju tjelesnu masu, a 20 posto ih je na nekoj vrsti dijete. No, zaboravite ekstremne dijete zbog kojih ste loše raspoloženi. Mršavljenje bi trebalo biti s manje strogih pravila i više njege, kako bi se podjednako pazilo na tijelo i duh. Nagla mršavljenja za sobom povlače i višak kože kao nuspojavu, a čvrstoća kože je jednako važna kao i gubitak kilograma, naročito s estetskog aspekta. Ključ uspjeha je motiviranost, stoga najveće šanse za uspjeh ima program za mršavljenje koji pomaže održati energetsku razinu tijela ali i duha te ohrabruje na napredak. Potrebno je ponovno se povezati s vlastitim tijelom i brinuti se o sebi. Adekvatna njega kože vodi do brige za figuru, a posljedično i brigu za sebe u cjelini.

elancyl slim design

Osvježavajuća gel tekstura proizvoda Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja je kao stvorena za masažu, brzo se upija te objedinjuje beskompromisnu djelotvornost i veliki užitak tijekom upotrebe. Jedinstvena formula utemeljena je na inovativnim djelatnim sastojcima koji trenutačno učvršćuju kožu, smanjuju veličinu trbuha i klinički dokazano poboljšavaju izgled siluete već nakon sedam dana. U srcu Slim Design inovacije za mršavljenje i učvršćivanje je Instensyl™- djelatni sastojak stvoren za sve figure, a čije jedinstveno djelovanje omogućuje trenutačni učinak učvršćivanja koji je ultra motivirajući. Instensyl™ tvori 3D molekularnu mrežu koja se učvršćuje na površini kože zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, širi se i brzo stvara ultra-zaglađujući meki film. Čvrsta struktura tog filma omogućuje trenutačno i dugotrajno djelovanje zaglađivanja i učvršćivanja. Neželjeni viškovi uvijek se prvo nagomilavaju oko trbuha i bokova. Zato je stvoren Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja koji se s pohranjenim mastima bori uz pomoć specifičnih djelatnih sastojaka: kofein koji je važan za uklanjanje masti, bršljan koji u kombinaciji s masažom pridonosi detoksikaciji tijela te pulpa jabuke koja će koži pružiti prijeko potrebnu čvrstinu. Proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama.

Cijena:
Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja (150 ml): 248 kn

elancyl slim design

Masaža, 50% uspjeha u borbi protiv celulita

Suvišna masnoća i celulit spremno će se utaboriti u područjima gdje je cirkulacija smanjena. Masaža ih pomaže eliminirati tako što potiče cirkulaciju krvi i limfnog sustava te rad mišićnog tkiva. Masaža sa svojim detoksicirajućim i dekongestivnim djelovanjem pomaže u razgradnji i eliminaciji masti. Novi proizvod Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja ciljano djeluje na trbuh i ostala problematična područja kao što su bokovi i nadlaktice, a tehnika je razvijena posebno za trbuh. Gel divne osvježavajuće teksture i živahnog mirisa ugodan je za masiranje i lako se upija. Idealan je za situacije kada se morate obući odmah nakon nanošenja te pruža cjelodnevno zadovoljstvo korištenja.

Način uporabe proizvoda Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja:

1. Nakon tuširanja osušite kožu, nanesite proizvod trbuh te zatim uzduž trbuha započnite s "pinch & roll" pokretima. Ponovite tri puta.
2. Ispruženim dlanom izvedite zaglađujuću masažu trbuha pokretima u smjeru kazaljke na satu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.