Bujna i snažna kosa san je većine žena. No, pod utjecajem sunca, bojanja kose, sušenja i ostalih čimbenika, kosa je krhka i tanka. Nova L'Occitaneova linija za njegu kose, osnažuje i revitalizira kosu pružajući joj punoću i snagu

loccitane_njegakose_cijela

L'Occitaneov laboratorij je kreirao novi revitalizirajući kompleks s 5 eteričnih ulja za njegu krhke i tanke kose. Nova linija sastoji se od šampona, balzama i seruma.

Revitalizirajući šampon za jačanje kose pomaže osnažiti strukturu vlasi te smanjuje ispadanje tanke i krhke kose. Inspiriran je kompleksom jedinstvenog djelovanja s 5 eteričnih ulja ružmarina, čempresa, ylang-ylanga, šmrike i cedra te hranjivim aminokiselinama. Njegova formula nježno čisti kosu te poboljšava strukturu vlasi, osnažuje kapilarna vlakna kose i vraća izgubljeni volumen. Kosa je otpornija i osnažena, manje je podložna lomljivosti i samom ispadanju kao rezultatu nastalih oštećenja.

Cijena: 300ml – 148,60 kn

Jednominutni intenzivni balzam za jačanje kose pomaže raščešljati i revitalizirati kosu te smanjuje ispadanje tankih i krhkih vlasi nastalih zbog oštećenja kose. Koncentrirana formula inspirirana jedinstvenim djelovanjem 5 eteričnih ulja i hranjivim aminokiselinama, pomaže raščešljati vlasi te zagladiti kapilarna vlakna kose. Njegova bogata i hranjiva formula revitalizira vlasi, bez dodatnog otežavajućeg djelovanja.

Cijena: 200ml – 148,60 kn

Revitalizirajući serum za jačanje vlasišta potiče mikrocirkulaciju vlasišta i smanjuje ispadanje tankih i krhkih vlasi nastalih zbog oštećenja i povećane lomljivosti kose. Jedinstvena formula, inspirirana djelovanjem 5 eteričnih ulja i hranjivim aminokiselinama, osnažuje kosu i poboljšava njezinu otpornost. Masaža vlasišta serumom potiče mikrocirkulaciju i smanjuje ispadanje vlasi. Struktura vlasi je osnažena i revitalizirana od korijena do vrhova.

Cijena: 125ml – 208,80 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.