s.Oliver Pure Sense For Her ženski miris je sveden na ono bitno: istinsko, čisto, stvarno i prirodno. Ova cvjetno-voćna rapsodija osvaja notama ananasa, limuna, bergamota, magnolije, ruže, mošusa… I učinit će da sigurni u sebe zakoračite u mirisnu jesen! 

s oliver pure sense darivanje

Tri čitateljice koje osvajaju svaka svoj predivni miris s.Oliver Pure Sense For Her, koji očarava voćno-cvjetnim notama, su:

JASMINA RUSAK, đELEKOVEC

HELENA KOZINA, ZAGREB

SENKA BAJLO, ZADAR

Budite u miru sa sobom. Fokusiranje na stvarno i čisto u životu – prirodnost nikada nije bila toliko fascinantna i važna kao danas. Jer daleko od užurbanog ritma i pretrpanosti u svakodnevnom životu leži istinsko ispunjenje, čista sreća – i sve što je važno, pritom su bitni: naša osobnost i ljudi koji nas okružuju. s.Oliver Pure Sense veganski miris je sveden na ono bitno: istinsko, čisto, stvarno i prirodno.

s oliver pure sense darivanje

Intenzivirati vlastiti život i autentično ići svojim putem – to je umjetnost u kojoj se uvijek usavršavamo. Uvijek smo u potrazi za nečim istinskim, nečim čistim, što nas ne odvlači od nas samih, nego podcrtava našu osobnost. To se odnosi i na naš miris: s.Oliver Pure Sense obavija nas nježnom prirodnošću i minimalističkom jasnoćom – i naglašava ono što već nosimo u sebi. Čist miris – stvaran i autentičan te stoga toliko fascinantan.

s oliver pure sense darivanje

s.Oliver Pure Sense For Her: Blistava živost bergamota i ananasa osigurava istinsku životnu radost koja uranja u srednju notu cvjetnog, prozirnog karaktera nježnih magnolija, vodenastih listova bambusa i senzualnih ruža i završava u toploj postelji ženstvenog akorda drva i mošusa. Jasan miris koji iznosi vlastitu prirodnost i ženstvenost!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.