Avène Cleanance linija za svakodnevnu higijenu kože nudi proizvode za temeljito čišćenje kože, matiranje i njegu. Cleanance gel idealan je za svakodnevno čišćenje masne i problematične kože lica i tijela. Osim što čisti i osvježava, Cleanance gel matira masnu i problematičnu kožu zahvaljujući djelovanju patentiranog sastojka Monolaurina, dok Avène termalna voda umiruje kožu i ostavlja trenutni osjećaj ugode

avene cleanance

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju moćan beauty duo za čišćenje i njegu masne i problematične kože - Avène Cleanance gel i termalnu vodu - su:

BILJANA ŠKRBINA, BJELOVAR

TIHANA GARIć, BJELOVAR

NADA BOGOVIC, ZAGREB

Pravilna i posebno prilagođena higijena je jedan od osnovnih preduvjeta za čistu, zdravu i njegovanu kožu, a posebno kada je riječ o koži problematičnog tipa. Akne pogađaju adolescentsku populaciju, ali i osobe u odrasloj dobi. Avène Cleanance linija za svakodnevnu higijenu kože nudi Cleanance gel za svakodnevno čišćenje masne i problematične kože lica i tijela, koji čisti i osvježava te matira masnu i problematičnu kožu zahvaljujući djelovanju patentiranog sastojka Monolaurina, dok Avène termalna voda umiruje kožu.

Avène termalna voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.