Voluminoznost, sjaj, svjetlucavost i prelijepe nijanse, sve ćete to dobiti na svojim usnama i trepavicama, uz pomoć novih Bourjois beauty poslastica - sjajila i maskare. Dušu su dali za maštovite make-up kombinacije koje će privuči mnoge oduševljene poglede

bourjois maskara i sjajiloBourjois trese svijet novim sjajilom za usne EFFET 3D MAX. Ova izvanredna kombinacija mikro-aktivatora i polimera stvara mekani sloj na usnama koji ih u potpunosti pokriva. Inteligentni aplikator (zaštićen dizajn) opremljen je savršenim ergonomskim sistemom za sakupljanje teksture odnosno za ravnomjerno nanošenje sjajila.

Aplikator precizno prati liniju usana i omogućuje nanošenje sjajila u jednom potezu. Boje su gurmanske i neodoljive, a učinak je - maksimalan volumen s 33% više sjaja!

No za potpuni zavodnički knock-out, dodajte još i Bourjois maskaru COUP DE THEATRE 2 u 1. Ekstreman volumen i ekstra izduljivanje za efekt umjetnih trepavica. Formula 2 u 1 obogaćena je najlonskim mikro-fibrama koje izduljuje trepavice.

Izuzetno je pogodna za osjetljive oči ili za one žene koje koriste kontaktne leće. Fleksibilna četkica s mikro-rezervoarima kreira duljinu i volumen u jednom. U ponudi su: crna, smeđa, spektakularno plava, neobično zelena i senzualna ljubičasta.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.