Maskara neobičnog oblika i fantastičnog učinka... Slasna mala Lipcheek stvarčica za usne obraze (a i kao sjenilo)... Kakve nam je to divote za proljeće pripremio Guerlain?

guerlain proljece 2017

La Petite Robe Noire by Guerlain kreirala je svoju prvu maskaru rađenu po mjeri.  Baš poput male crne haljine, ova nova maskara savršeno odgovara oblinama svake… trepavice! Ova „sve u jednom“ formula oblači svaku trepavicu pojedinačno, bez obzira pod kojim kutem: za volumen, uvijanje, duljinu i definiciju. Od sasvim prirodnog izgleda do super trepavica, prilagođava se kako bi svima odgovarala.

Kako? Sa svojom ekskluzivnom 2-u-1 četkicom:
1: veći dio četkice daje volumen, uvija i produljuje trepavice, kada se koristi vodoravno.
2: okrugli dio definira, daje intenzitet krajnjem rezultatu i doseže svaku trepavicu jednu po jednu, čak i one na samim uglovima kapaka, kada se koristi okomito.  
Odjenite svoje oči s intenzivnom i postojanom crnom bojom.
Stil super-trepavica, skroz do vrhova Vaših trepavica!
- voskovi pčelinjeg i biljnog podrijetla – za volumen i duljinu trepavica
- uvijanje zahvaljujući polimerima koji mogu savinuti trepavice i obaviti ih teksturom maskare bez grudica
- D-panthenol, sastojak poznat iz njege lica koji potiče kvalitetu trepavica, kako bi bile nevjerojatno lijepe dan za danom

guerlain proljece 2017

La Petite Robe Noire Lipcheek by Guerlain, novi proizvod rađen po mjeri 'Rosy Glow' za ružičasti sjaj usnica i obraza.
Koja je tajna parižanki, s njihovom prirodnom i jednostavnom ljepotom, kao da trebaju samo 5 minuta za spremiti se i našminkati?! Guerlain predstavlja Lipcheek, neophodan proizvod (modni dodatak), inspiriran upravo pariškim 'šikom' La Petite Robe Noire – male crne haljine by Guerlain. Tonirani 2-u-1 gel, koji se nanosi kao rumenilo i na usnice za prirodan make-up rezultat i ružičasti sjaj u trenu. oduševit će Vas jarka pink boja koja izlazi iz bočice samo da se pretvori u nježnu nijansu kada ju nanesete. Lako se spaja s kožom, njena univerzalna boja reagira s PH-om kože i prilagođava se svakom tenu za nježni prirodno zarumenjeni izgled. Sami kreirajte intenzitet koji odgovara Vašem trenutnom raspoloženju, od svježe roze do intenzivnije nijanse. Što više nanosite na usnice i obraze, to dublje idete... u rozu boju!

L'Art du Trait – precision felt eyeliner - Elegantan i trendi, ovaj ultimativni Precision Felt Eyeliner L'Art du Trait iz Guerlaina nudi precizno, čisto i definirano crtanje za kreiranje prirodnog ili grafičkog izgleda Vaših očiju. U jednom potezu, pruža savršenost nanošenja i odmah vidljivi rezultat. Impresivna djelotvornost, njegov dugačak aplikator osigurava preciznost u iscrtavanju tankih linija ili intenzivnijeg izgleda. Njegova vodootporna formula i postojana tekstura traju od jutra do mraka.

Cijene:

La petite Robe noire Mascara 01 Noir 10ml: 239,00 kn
La petite Robe noire Cheek&Lips 8,50ml - za usne i obraze: 249,00 kn
Precision Felt Eyeliner 01 Ultra black 1ml - trajan, vodootporan: 289,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.