Želite malo zavarati gravitaciju i podići one dijelove tijela koje najžašće napada - grudi, guzu i jagodice?! I to bez skalpela?! Vratit ćete im tonus i čvrstoću, uz vidljivi lifting efekt, pomoću nove generacije Pupa intenzivnih tretmana s volufilinom i kompleksom V10. Saznajte više...

pupa cheek enhancer, pupa buttock enhancer, pupa breast enhancer

Volufiline glavni je nehormonski kozmetički sastojak koji daje volumen tamo gdje je potreban. Sadrže ga sve tri Pupa kreme s lifting efektom.

Pupa Cheekbone Enhancer s volufilinom i kompleksom V10, krema za podizanje jagodica, restrukturira tkivo te daje novi, čvršći i okrugliji oblik konturama lica. Tonizira i djeluje kao kozmetički lifting. Pupa Cheekbone Enhancer potiče stvaranje novoga fibroblasta, čuva kolagen i vlakna elastina, poboljšava zaštitu kože i štiti od slobodnih radikala. Nanosi se svakodnevno, ujutro i navečer, laganim kružnim pokretima, prije redovite kreme za njegu.

Pupa Buttock Enhancer daje novi volumen i oblik spuštenim i plosnatim stražnjicama te ih čini zaobljenijima, a kožu guze čini mekšom i toniziranom. Spriječava mlohavost kože i nastajanje strija. "Pumpa" prirodnu zalihu lipida u potkožnom tkivu i kožu čini elastičnijom, čvršćom i prilagodljivom za novi volumen. Pupa Buttock Enhancer gel-kremu valja nanositi svakodnevno ujutro i navečer kružnim masažnim pokretima od mišića gluteusa (stražnjice) prema gore.

Pupa Breast Enhancer grudi čini punijima i većima, učvršćuje, tonira i podiže - poput prirodnog grudnjaka. Bogati je izvor aktivnih sastojaka koji djeluju na strukturu kože tako da je njeguju i poboljšavaju tonus. Nanosi se ujutro i navečer, laganim kružnim pokretim izbjegavajući bradavice. Krema je idealna za žene s malim grudima ili s grudima koje izgledaju „prazno" (uslijed naglog mršavljenja, nakon dojenja...), kao i za sve one koje žele ljepše i čvršće grudi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.