Prepoznatljiv po sofisticiranoj kožnatoj futroli, božanstveno ugodnoj teksturi i  Couture nijansama... Givenchy Le Rouge Baume stiže u novoj verziji koja će osvojiti vaše usne! 

givenchy le rouge baume 08

Ikona Le Rouge Givenchy je moderni dodatak koji se s vremenom razvija. To je razlog zašto je sada dostupan u novoj verziji, odražavajući želje našeg doba: ugoditi sebi, podržavati transparentne formule bogate aktivnim sastojcima prirodnog podrijetla, imati blistavo zdrave usne... Le Rouge Baume N08 je koncentrat za njegu kože u elegantnoj, bijeloj, kožnatoj futroli. Savršen je za isušene usne koje su oštećene svakodnevnim izlaganjem izvanjskim utjecajima poput promjena godišnjih doba, zagađenja i nošenja maski. Ovaj blagotvoran tretman pruža usnama 24-satnu hidrataciju. 

givenchy le rouge baume 08

Lagana tekstura sadrži 96% sastojaka prirodnog podrijetla, uključujući hranjivi ekstrakt jojobe, kao i tahitijski crni biser. Ekstrakt cvijeta brede mafane pojačava čvrstoću te povećava proizvodnju kolagena. Novi proizvod za njegu usana dostupan je u univerzalnoj prozirnoj nijansi. Ovaj se bijeli balzam topi na usnama i oslobađa bogatstvo formule te njeguje kožu bez masnog efekta. Neophodan je za dodir mekoće u bilo kojem trenutku dana, neponovljiv kao maska za restrukturiranje koja se nanosi prije spavanja. Broj Le Rougea Baume nijanse nije izabran slučajno. U kineskoj kulturi broj 8 donosi sreću. Izjava ovog broja je slična onome u temelju učenja "fa", što znači "sreća" i "prosperitet".

givenchy le rouge baume 08

Cijena:
Le Rouge Baume N08; 268 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.