Predstavljamo novi Luxurious Volume Core Restore asortiman za njegu kose iz Johna Friede, inovativnu rutinu u tri koraka, koja osnažuje tanku kosu u srži, transformirajući iznutra kosu bez punoće, pomažući joj da maksimizira svoj prirodni volumen

john frieda volumen

Naša kosa može igrati važnu ulogu u našem svakodnevnom izgledu i općenitom raspoloženju – kada izgleda spljošteno i slabo, mi se također tako osjećamo. Zato je vrijeme da otključate vaš puni potencijal i osnažite svoju kosu iznutra – upoznate svoju vlastitu snagu.

Predstavljamo novi Luxurious Volume Core Restore asortiman za njegu kose iz Johna Friede, inovativnu rutinu u tri koraka, koja osnažuje tanku kosu u srži, transformirajući iznutra kosu bez punoće, pomažući joj da maksimizira svoj prirodni volumen.

Inovativna formula omogućava kosi kojoj nedostaje proteina da ponovno vrati ravnotežu, ulijevajući esencijalni Protein-Strength Complex u svaku pojedinu vlas, osnažuje kosu i stvara novu razinu volumena.

Novi Core Restore režim sastoji se od šampona s proteinima, ultra laganog prozirnog regeneratora i naprednog djelovanja tretmana za volumen koji gradi snagu u beživotnoj kosi, potičući volumen iznutra prema van.

john frieda volumen

Cijene:

Luxurious Volume Core Restore šampon - 63,90 kn
Osnažujuća njega za maksimalni volumen

Luxurious Volume Core Restore regenerator – 63,90 kn
Ekspertna prozirna formula koja dodaje punoću i volumen bez otežavanja kose

Luxurious Volume Core restore – volumizer – 115 kn
Progresivno učvršćuje iznutra, kreirajući i zadržavajući volumen s opipljivo mekim finišem.

Oslobodite svoju unutrarnju snagu i ostvarite samopouzdani, dugotrajni, prirodni volumen koji se nastavlja graditi svakom upotrebom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.