Zbog nedostatka vremena velik broj žena ne koristi mlijeko za tijelo poslije tuširanja iako njihova koža treba dubinsku hidrataciju. NIVEA IN-SHOWER Smooth mlijeko za tijelo idealno je rješenje za početak dana jer svakodnevnu njegu pod tušem čini jednostavnijom

nivea shea maslac

Nakon senzacionalnog uspjeha revolucionarne linije NIVEA IN-SHOWER regeneratora za tijelo za hidrataciju pod tušem, NIVEA nadopunjuje liniju inovativnim proizvodom - NIVEA IN-SHOWER Smooth mlijekom za tijelo čija njegujuća formula s dragocjenim shea maslacem čak i suhoj koži daje dugotrajni osjećaj mekoće i hidratizacije. FormulaNIVEA IN-SHOWER Smooth mlijeka za tijelo, u dodiru s vodom, pretvara se u svilenkasti regenerator koji se trenutno upija u mokru kožu, čineći je duboko hidratiziranom i neodoljivo mekom bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja.

nivea in shower smooth milk

Uz NIVEA IN-SHOWER Smooth mlijeko za tijelo potrebna su samo 4 koraka do svilenkasto meke kože:

- nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje i isperite ga.

- nanesite NIVEA In-Shower Smooth mlijeko za tijelo na još mokru kožu.

- Iisperite NIVEA In-Shower mlijeko za tijelo.

- obrišite se ručnikom i odmah se možete obući. Uživajte u njegovanoj koži!

NIVEA IN-SHOWER Smooth mlijeko za tijelo

Bogata njega sa shea maslacem nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu tijekom tuširanja. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.

Cijena (250ml): 30,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.