Maskara Volume Effet Faux Cils Baby Doll definira novu estetiku za oči. Trepavice se šire u nevjerovatnu lepezu s potpunom kontrolom nanošenja. S Baby Doll maskarom, oči su obećanje jedinstvene aure, obnovljene zavodljivosti, hrabrog izazova. Trepavice su preoblikovane, jedna po jedna, sa sjajem i volumenom

ysl baby doll maskara

Presvučena zlatnim ruhom i ružičasto ispisanim riječima Baby Doll, nova YSL maskara evocira glatku olovku. Pravi dragulj, pridužuje se obitelji Yves Saint Laurent must-have proizvoda - samo nanošenje postaje ritual koji ne treba skrivati.

Jedinstvena formula nove YSL maskare inspirirana je high-tech molekulom naziva grafen, ugljikovim kristalom izoliranim 2004. godine od strane dva znanstvenika koji su dobili Nobelovu nagradu za fiziku u 2010. godini. Revolucionarna molekula s izvanrednim svojstvima, ultra tanak, ultra fleksibilan i iznimno otporan, grafen plijeni pozornost cijele znanstvene zajednice.

2013.: Laboratoriji su uspjeli razviti formulu koja može oponašati strukturu i jedinstvena svojstva grafena kombinirajući tri polimera, mekane voskove i posrednika koji omogućuje maksimalnu raspodjelu crnog pigmenta, za savršeno postojanu boju. Ultra fina tekstura reproducira fleksibilnost i otporna svojstva grafena. Na taj način produljuje i uvija trepavice od korijena do vrhova i osigurava 24-satnu postojanost.

Maskara Volume Effet Faux Cils Baby Doll povećava oči, zahvaljujući inovativnoj strukturi svoje elastomerne četkice. Zaštićena s dva patenta, ova višeslojna četkica izmjenjuje debele, široko razmaknute dlakice za prekriti i povećati trepavice, čak i one najsitnije, od korijena do vrhova. Rezultat? Volumen koji se može prilagoditi svakoj ženi i zadovoliti njezinu želju za efektom umjetnih trepavica, bez popravljanja u bilo kojem trenutku.

Nijanse:

N° 1 Noir Fétiche, N° 2 Brun Enjôleur, N° 3 Bleu Audacieux i N° 4 Violet Indiscret.

Cijena: 261 kn

ysl baby doll maskara
        Cara Delevingne zaštitno je lice YSL Baby Doll maskare

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.