NIVEA predstavlja inovativne, uvijek svježe aktivirane bisere u serumu s visoko koncentriranim lancem hijaluronske kiseline, koji je sposoban povećati vlastitu sposobnost kože da izravno veže vodu unutar svojih stanica. Pojačivač kolagena i kreatin aktivno poboljšavaju proces obnove kože te pružaju vidno osnaženu i mekšu kožu

NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls

Serum je prvenstveno namijenjen ženama u dobi od 40 godina i više koje počinju primjećivati da njihova koža lica postaje sve manje čvrsta i počinje gubiti svoje konture te su u potrazi za proizvodom koji može neutralizirati znakove starenja i povratiti mladenački izgled.

Inovativna formula NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls seruma djeluje na staničnoj razini i aktivno podržava područja koja su najviše sklona starenju, pružajući koži obnovljenu punoću, čvrstoću i elastičnost iznutra prema van. Fina i svilenkasta tekstura bisera u trenutku dodira s kožom postaje prozirna te upotpunjava volumen i pruža iznimno ugodan i podatan osjećaj na koži. Koncentrati bisera ugrađeni su u hidratantni hidrogel te su svježe aktivirani sa svakim pritiskom pumpice, što jamči učinkovitu opskrbu kože aktivnim sastojcima.

NIVEA Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls serum prikladan je za svakodnevno korištenje. Može se koristiti i za noćnu njegu kože ili kao podloga za šminku.

Cijena: 135 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.