Mäurer & Wirtz lansira "clean fragrances" s inovativnim konceptom mirisa hej:pure. Tri klimatski neutralna mirisa koja se proizvode u Njemačkoj – pure flower, pure water i pure wood – dostupna su ekskluzivno u Müllerovim poslovnicama

hej pure clean mirisi darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj predivni hej:pure miris (pure flower, pure water ili pure wood), su:

NIKOLINA UDILJAK, SPLIT

DANIJELA MATULIć, VIšKOVO

MAJA GRABARIć, LUDBREG

Potraga za posebnim i istodobno održivim proizvodima vezano za parfeme došla je kraju! Nova marka mirisa hej:pure oduševljava održivošću koja je zabavna! Svježe, čiste mirisne kreacije i stilski dizajn ambalaže uz vrhunsku stopu recikliranja od 98 posto. Od mirisnog ulja do sklopive kutije, tema održivosti u ovom je konceptu mirisa posve nanovo promišljena: svaki miris sadrži posebne, prirodne sastojke koji potječu iz odgovornog uzgoja sirovina u poštenim radnim uvjetima. 

hej pure clean mirisi darivanje

Parfumerski zahtjevni mirisi zaslužni su za dobar osjećaj ostvaren čistom, 100 posto veganskom recepturom – potpuno bez kontroverznih sastojaka poput palminog ulja, UV filtra i bojila. Ne sadrži plastične poklopce i celofansku foliju kao mjera za suzbijanje poplave plastikom. Društveni angažman i promicanje projekata zaštite voda i mora podupiru ovu zamisao. 

hej pure clean mirisi darivanje

I dizajn hej:pure mirisa je prirodan i reduciran: Na smeđoj, purističkoj bočici koja podsjeća na apotekarsku bočicu s udjelom recikliranog stakla nalazi se bijeli natpis koji sadrži samo naziv marke i mirisa. Umjesto uobičajenoga plastičnog poklopca u ovom dizajnu bočica je ukrašena tek malom metalnom kvačicom koja služi za transport i sprečava istjecanje sadržaja. Mat srebrni raspršivač lako se skida i odvaja od staklene bočice. Sklopiva kutijica s FSC certifikatom sastoji se od 100 posto recikliranog vlaknastog materijala. 

hej pure clean mirisi darivanje

Svakoj inačici mirisa posvećen je vlastit svijet boja, koji preko organskih dizajnerskih elemenata na prirodnoj kartonskoj pozadini krasi sklopivu kutijicu: pure wood krase prirodni zeleni tonovi, pure flower ružičaste nijanse, a pure water plavo-tirkizni tonovi. Mirisi se nude posve bez celofana, a time ujedno i bez dodatne plastike. Svi se materijali mogu zasebno odložiti u kontejneru za staro staklo i stari papir te u žutom kontejneru kako bi se reciklirali. I to do 98 posto.

hej pure clean mirisi darivanje

hej:pure – pure flower

Transparentni cvjetni miris, čist poput nježnih cvjetova na toploj ljetnoj kiši.
Hero Ingredient: Ulje damask ruze – dobiveno iz odgovornog uzgoja u Bugarskoj.
Društveni angažman: Pošteni radni uvjeti, transparentnost, poštovanje okoliša i bioraznolikosti. 
Cijena: Pure Flower Eau de Parfum 50 ml - 260 kn

hej pure clean mirisi darivanje

hej:pure – pure water

Transparentni vodeni miris, čist poput svjetlucavog mora obasjanog suncem pod plavim nebom.
Hero Ingredient: Ekstrakt apsolut jasmina – dobiven iz odgovornog uzgoja u Indiji.
Društveni angažman: Odgovorna, ekološki održiva poljoprivreda i pošteni za regiju iznadprosječni prihodi. 
Cijena: Pure Water Eau de Parfum 50 ml - 260 kn

hej pure clean mirisi darivanje

hej:pure – pure wood

Transparentni, drvenasto-voćni miris, čist poput svježe jutarnje rose na nježnim listovima ljetne šume.
Hero Ingredient: Vetiver ulje – proizvedeno odgovornim uzgojem na Haitiju.
Društveni angažman: Bolja dostupnost medicinske skrbi, obrazovanja, obuke i sporta u zajednici.
Cijena: Pure Wood Eau de Parfum 50 ml - 260 kn

hej pure clean mirisi darivanje

Marka mirisa s društvenom odgovornošću

Mäurer & Wirtz lansira svoju održivu prestižnu marku hej:pure kod svojeg ekološki osviještenog trgovačkog partnera Müllera – sa zajedničkim ciljem etabliranja održivosti kao perspektivnog pokreta u parfemskoj branši. S idejom suzbijanja poplave plastičnog otpada u morima i promicanja čiste vode za ljude i okoliš hej:pure podržava projekte odabranih humanitarnih organizacija poput WWF-a (organizacija za zaštitu prirode World Wide Fund for Nature Germany).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.