Salvatore Ferragamo lansira novi Ferragamo miris za njega predstavljajući samouvjerenog i hrabrog modernog muškarca koji kroz život putuje sa strašću i neizbježnom profinjenošću

ferragamo

Ferragamo je fougère citrusno-drvenasti miris koji je kreirao Antoine Maisondieu, ispreplićući svježe i boisè note kako bi proslavile talijanske korijene branda i njegovu tradiciju izrade. Blistava eksplozija mediteranskog citrusa sa živahnim bergamotom i limunom otvara put neočekivanom srcu spajajući cvjetne note ljubičice i absolute lišća ljubičice sa snagom jedinstvene Ferragamove kožne note. Tople note mošusa i vetivera podižu senzualnu dimenziju ove olfaktorne kompozicije.

ferragamo

Rafinirana staklena bočica koristi Ferragamove ikonske motive s modernim pristupom. Oblik bočice podsjeća na urbani neboder koji poziva na otkrivanje njegovih detalja iz različitih perspektiva. Okomita tamnoplava traka pojačava izduženu siluetu, a istovremeno postavlja logotip od dna prema vrhu. Na dnu bočice pojavljuje se još jedan od ključnih motiva modne kuće: to je potpis Gancini kopče u metalu srebra, koja se koristi ne samo kao ukrasni element već kao i metafora za brojne aspekte koji predstavljaju Ferragamo muškarca - tradicija i inovacija, konkretnost i kreativnost, snaga i osjećajnost.

ferragamo

Cijene:
Ferragamo edt 30ml; 345,10 kn
Ferragamo edt 50ml; 465,10 kn
Ferragamo edt 100ml ; 645,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.