Pravilo o redovitom skidanju šminke prije spavanja jedno je od najvažniji koje usvojimo s kupnjom prve kozmetičke torbice. Iako nam se to ponekad čini kao tlaka, uz divne pomogače kao što je to Nuxeova nježna pjena s tri ruže, ta obaveza postaje divni ritual

 

nuxe ruzaRuža, obožavana kraljica cvijeća, je nježna, krhka i diskretnog mirisa. Stoljećima je bila sastavni dio proizvoda za ljepotu zbog svojih poznatih omekšavajućih, hidratantnih i tonificirajućih svojstava.

Redovito je se povezuje i s općim blagostanjem organizma te osjećajem senzualnosti. Sve kraljice, pa i Kleopatra, obožavale su ovaj cvijet do mjere da su pojedinim vrstama nadjevale imena.

Upravo je zbog tih svojstava Nuxe ružu upotrijebio kao osnovu za najnoviji preparat za čišćenje kože. Između tisuće vrsta, pažljivo su odabrane crvena, crna i bijela ruža.

Sa svojim micelarnim surfaktantima deriviranima iz biljke i 3 ruže omekšavajućih svojstava ova je pjena pogodna za sve tipove kože, čak i onu osjetljivu. Sustav micela omogućuje vrlo nježno, ali i dubinsko i učinkovito čišćenje (micele «hvataju» nečistoće i šminku).

Čak je 81,9 posto sastojaka prirodnog podrijetla, a nov NUXE patentirani sustav čuvanja sastojaka oslobođen je parabena i fenoksietanola.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.