Nivea je pronašla spas za suhu kožu izloženu stresu: Nivea Urea + Care univerzalna krema umirit će kožu i pružiti joj potrebnu hidrataciju. Ova njegujuća krema s ureom i dekspantenolom pruža koži intenzivnu hidrataciju tijekom 72 sata kako bi spriječila gubitak vlažnosti

nivea urea plus care

Svi se želimo osjećati ugodno u vlastitoj koži, no nitko nije rekao da je to lak zadatak. Današnje promjenjivo vrijeme, u kojem smo iz kratkih rukava ušli u zimske kapute, suhi zrak od grijanja i agresivna dezinfekcijska sredstva koja svakodnevno koristimo ostavljaju posljedice na našoj koži koja istovremeno stari. Narušava se njezina prirodna barijera koja joj osigurava vlažnost, ona postaje hrapava i ispucana te često zna svrbjeti.

nivea urea plus care

Nivea Urea + Care univerzalna krema vratit će koži mekoću i podatnost. Njezina bogata formula djeluje u skladu s prirodnim mikrobiomom kože te ju istovremeno jača i štiti. Pogodna je za njegu cijelog tijela, ali posebno dijelova koji su izloženi opterećenju kao što su ruke, laktovi, koljena i stopala. Pruža koži 72 h intenzivne hidratacije, jača prirodnu zaštitnu barijeru kože, lako se razmazuje i brzo upija te umiruje suhu kožu.

Cijena: 
Nivea Urea + Care univerzalna krema 300ml; 38,90 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.