Igra suprotnostima: luksuz i ležernost, moderno interpretirana bezvremenska elegancija... Sve to utjelovljuje novi par mirisa s.Oliver Black Label Eau Legere, za dame i gospodu sa samosviješću i stilom koji žele odlučno pokazati stav, a pritom djelovati opušteno i nenametljivo

s oliver black label eau legere

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj mirisni duo, koji objedinjuje ženski i muški parfem s.Oliver Black Label Eau Legere, su:

MIRELA MAJNARIć, ŠMRIKA

IVANA LONčAR, MRAVINCE

MAJA BUKVIć, KRIžEVCI

Ružičasto i sivo je novo crno-bijelo! Tom omiljenom i istodobno elegantnom kombinacijom boja s.Oliver Black Label Eau Legere donosi novi polet u elegantni poslovni svijet. Ti svježi mirisi ističu njegovan, samosvjestan stil. Unatoč energiji i snažnim akordima, mirisi uspijevaju zadržati modernu i jednostavnu eleganciju, i to oslanjajući se na uspješni miris s.Oliver Black Label koji ležerno i vrlo profinjeno uvijek i posvuda ostavlja trajni dojam.

s oliver black label eau legere

s.Oliver Black Label Eau Legere Women: Ženstvena kompozicija pomoću nota mandarine i rabarbare raspršuje ljupkost i živahnost prije nego što uroni u cvjetnu srednju notu od očaravajućih đurđica, jasmina, ljubica i sočnih breskvi. Senzualne donje note zaokružuju miris intenzivnim mošusom i sandalovinom te orijentalnom ambrom.

s oliver black label eau legere

s.Oliver Black Label Eau Legere Men: Gornja nota muževne kompozicije je pikantno-svježa: u uzmahu mirisa intenzivne note zvjezdastog anisa i kardamovca nadopunjuju osvježavajući miris limete. Muževna srednja nota od voćnog lista cedra, egzotičnog morskog akorda i lavande omogućuje aromatičnu svježinu. U donjoj noti istaknute, drvene note, pačuli, ambra i vetiver upotpunjuju uzbudljivu kompoziciju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.