Pripadnice ljepšeg spola složit će se kako je dobar ruž za usne presudan proizvod za svaki make up look. Godinama su se ruževi za usne nametali kao glavni adut u kozmetičkoj torbici, pri čemu smo svjedočili raznim trendovima u njegovom nošenju

lipstick duo douglas

Nakon raskošnih, zagasitih tonova i mat ruževa u popularnom tekućem izdanju, ovog proljeća stupnjevito nijansiranje boje s kose prelazi na usne - ruževi za usne sada su dobili poboljšano, zanimljivo i drugačije izdanje u obliku novog Douglas Lip Duo ruža koji predstavlja jednostavno rješenje za postizanje vrhunskog efekta na usnama. Kombinacija dvije nijanse (tamnije i svjetlije) u ovom ružu stvorit će na vašim usnama prekrasan završetak s gradijacijom boje, a vašim usnama dati puniji izgled.

Problem odabira prave boje ruža sada je stvar povijesti! Umjesto korištenja dva ruža, uz Douglas Lip Duo ruž za usne kombinirajte dvije najdraže boje u isto vrijeme kako bi stvorili jedinstveni look. Hidratantna formula ruža kombinira kremastu teksturu, odvažne boje i sjaj čineći vaše usne glatkima i glamuroznima. Dvije skladne nijanse trenutno oblikuju i nijansiraju usne, a moderno pakiranje u obliku olovke omogućuje brzu i preciznu primjenu, te jednostavno rukovanje.

lipstick duo douglas

Preskočite komplicirane tutorijale za nanošenje ruža za usna – samo postavite ruž tako da tamnija nijansa na užoj strani bude okrenuta prema rubu usana, a zatim povucite ruž od sredine usana prema krajevima. U samo dva poteza stvorit ćete istovremeno impresivan i jedinstven look koji neće proći nezapaženo!

Douglas Lip Duo ruž za usne dolazi u 6 odvažnih nijansi, od svijetlo roze do tamno crvene. Broj kombinacija je neograničen, pri čemu je na vama da odaberete omiljenu! Ruž možete pronaći na policama svih Douglas parfumerija.

Cijena: 79,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.