Predstavljamo vam brend koji je nastao iz želje za promocijom hrvatskih proizvoda, a sastoji se od 17 drvenih, biorazgradivih kutija u koje su zapakirane delicije više od 40 različitih proizvođača, koji će osvojiti vas i sve kojima ih darujete kao podsjetnik na Hrvatsku… 

croatia full od taste

"Na svojim sam putovanjima uvijek u supermarketima tražio hrvatske proizvode, oduvijek sam to činio. Nema ljepšeg osjećaja kad, primjerice, usred Dubaija na policama nekog manjeg dućana pronađete hrvatski proizvod. Tada su se počele rađati razne ideje", kaže Dragan Pokrivač, osnivač hrvatskog brenda Croatia Full Of Taste iza kojega stoje još Alen Mazi i Marko Sedlar.

croatia full od taste
Želja za modernijim i drugačijim predstavljanjem pomno odabranih hrvatskih proizvoda, u suradnji s divnim proizvođačima kojima je glavni začin ljubav, izrodila je priču koju će svaki turist koji je ponese izvan Lijepe naše itekako pamtiti putem čarobnih okusa zapakiranih u predivnu drvenu kutiju. 

croatia full od taste
Moderno dizajnirane kutije sadrže spektar iste vrste proizvoda, ali od različitih proizvođača.  Drvo koje se koristi u proizvodnji kutije jest borovac (pinus strobus) te potječe iz hrvatskih šuma. Brend se sastoji od 17 kutija i preko 40 različitih proizvođača, a ponuda će se, kako kaže osnivač brenda, proširivati na još više kutija te na kutije za sireve i suhomesnate delicije. 

croatia full od taste

"Mislili smo tu i na planet Zemlju, pa su hrvatski proizvodi pakirani u biorazgradivoj kutiji izrađenoj od 100% drva, a boje koje se koriste su na vodenoj bazi", kažu iz Croatia Full Of Taste.

croatia full od taste

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.