Godina 2022. donosi novosti za uspješnu seriju mirisa 4711 Remix Cologne koja od 2018. godine predstavlja čistu životnu radost i svakodnevicu čini šarolikom! Ovu mirisnu divotu najbolje opisuje njegova kreatorica Delphine Lebea: "Živahno-šarena kreacija, voćni miris koji upotrebljava egzotičan profil grejpa i ujedinjuje ih s kombinacijom svježe cvjetnih nota u rajsku mješavinu!"

4711 remix cologne 2022

Od bezbrižnih istraživačkih putovanja kombijem i uzbudljivih gradskih putovanja do pustinjskih festivala uz neograničenu slobodu... Puni životnih radosti, svježi i drski, mirisi 4711 Remix Cologne svake nas godine vode u novu pustolovinu kako bismo zajedno pobjegli od svakodnevice te od tada pružaju zadovoljstvo svima koji nisu ljubitelji klasičnih parfema. Od 2022. godine miješaju se novi sastojci i svijet mirisa 4711 Cologne kako bi raspršili pozitivnu energiju! Mladenački, polarizirajući i svježe "izmiješan!" – egzotični grejp je početak!

4711 remix cologne 2022

Drski Remixi već su dvaput osvojili prestižnu nagradu za mirisnu zvijezdu. Ali to nije dovoljno! Udvostručenje prodaje za 208 posto i plasiranje kao "Top 1 novitet na masovnom tržištu" tijekom nekoliko godina pokazuju kako 4711 Remix Cologne ne samo da inspirira stručni žiri novinara i predstavnika industrije najvažnije nagrade za mirise nego i oduševljava osobe koje ga nose! Nije čudo jer Remix Cologne je više od mirisa. To je način života s ekstra valom svježine – stoga je trajno dostupan na policama od 2021. godine!

4711 remix cologne 2022

Svježi miris živahne snage: u prvom planu nalaze se egzotične note grejpa. Uopće nije pokoran, nego pruža izazov nosu! Udahnut, probuđen, spreman na sve što može doći. Crvena naranča i yuzu daju dodatne rajske aspekte. Voćna bomba koja vas već tjera da poželite još! U srednjoj noti miris je dopunjen cvjetnim notama i time dobiva raznolikost – ljetni buket magnolije, žute frezije i cvijeta naranče. Sandalovina, dimljeno drvo i mošus daju mirisu u donjoj noti njegov dugotrajni karakter.

4711 remix cologne 2022

Fantastičan i svjež, dizajn 4711 Remix Cologne 2022 privlači pozornost: zlatni elementi u kombinaciji s bogatim narančastim, crvenim i ljubičastim tonovima spajaju se u jarku eksploziju boja! Palmino lišće sa šarenim gradijentom boja na bočici i ambalaži izravno vas odvode u vlastiti raj!

4711 remix cologne 2022

4711 Remix Cologne 2022 – dostupan od sredine travnja 2022. godine.

Cijena:
Eau de Cologne Natural Spray 100 ml;  169 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.