Dvije godine nakon lansiranja muške edicije parfema Eros, čije je zaštitno lice tada bio atraktivni maneken Brian Shimansky, Versace je predstavio žensku inačicu mirisa, nazvanu Eros Pour Femme. U senzualnoj reklamnoj kampanji u glavnoj je ulozi zasjala slavna nizozemska plavuša Lara Stone, pozirajući u čarobnoj maksi haljini s visokim prorezom i zlatnim detaljima. Ovaj je miris sve ono što najviše volimo kod Versacea - luksuz, raskoš i seksepil

versace eros pour femme

Novi ženski miris Versace Eros Pour Femme, u glamuroznoj bočici boje zlata, potpisuju slavni nosevi - Alberto Morillas, Olivier Cresp i Nathalie Lorson, koji su zajedno radili na stvaranju ove specifične kompozicije. Kompozicija novog ženskog mirisa Eros Pour Femme otvara se privlačnim notama sicilijanskog limuna, kalabrijskog bergamota i nara. Cvjetovi limuna, Absolute Sambac jasmin, note jasmina i božura predstavljaju cvjetno srce mirisa. U osnovi su sandalovina, ambrox, mošus i različite senzualne drvene note.

Bočica mirisa Eros Pour Femme je zaobljena i ukrašena reljefnim simbolom Meduze na centralnom dijelu stakla bočice i vrhu čepa s tipičnim grčkim motivom ugraviranim po rubu. Izrađena je od stakla i ukrašena metalik zlatnim detaljima i čepom. Bočica je pakirana u deluxe kutjii visoke kvalitete koja se elegantno otvara sa strane poput nakita.

versace eros pour femme

Cijene: 30ml EDP (463,80kn), 50ml EDP (619,50kn) i 100ml EDP (839,60kn).

Bit će u prodaji od 10.02.2015.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.