Kada Diorov kreativni direktor Peter Philips primijeni bogato iskustvo iz backstagea slavnih modnih spektakla, nastane kolekcija šminke koja je potpuni beauty spektakl – tekući puderi za lice i tijelo u čak 40 nijansi, palete sjenila i ruževa koji se sasvršeno slažu sa svakom kožom i prigodom

dior backstage

Prema definiciji kreativnoga direktora Diora Petera Philipsa, svijet ljepote je nezaboravan show u kojemu se ples i moda susreće na mračnome mjestu koje osvjetljuje oluja ružinih latica... Tako pjesnički opis zasližuje i predivne kutijice koje iz sezone u sezonu očaravaju zaljubljenice u make up (čitajte: sve žene i ponekog muškarca). Upravo zato lani je vijest godine bila da je ovaj genijalac ‘izbacio’ liniju Backstage, koju je zamislio kao mladenačku, dostupnju instagram generaciji. Kao zaštitna lica uposlio je modele poput Belle Hadid, Chu Wong, Manuele Sanchez i Ruth Bel... Sve ostalo je došlo samo po sebi. 

dior backstage

Zašto ime Backstage? Zato što ga je, kaže Peter Philips, prilikom kreiranja ove linije nadahnuo upravo njegov bogat rad u backstageu najpoznatijih svjetskih fashion showova. U liniji s lagane tekuće podloge za lice i tijelo u čak 40 nijansi, palete sjenila, ruževa, proizvode za obrve i četkice za make up u svestranim i uvijek modernim neutralnim tonovima koji se mogu koristiti samostalno ili kombinirati. 

dior backstage

Liniju je u Douglasovoj parfumeriji predstavio Diorov vizažist Chris Nadziejewiec, pokazujući sve načine na koji se mogu kombinirati make up palete i boje. Dior Backstage Make up dostupan je u šest Douglasovih parfumerija: Douglas Trg bana Josipa Jelačića, Douglas Hoto, Douglas City centar West, Douglas City Centar Split, Douglas Mall of Split i Douglas Zadar.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.