U subotu, 11. veljače 2017., s početkom u 11:00h održat će se promocija nove AlgortiamMK knjige u Algoritmovom dućanu u Avenue Mallu u Zagrebu. Poznata mlada glumica Ana Vučak otkrit će ljubavne tajne iz nove knjige Emiliy Griffin - "Gdje pripadamo". Prvih 100 kupaca uz knjigu na poklon dobiva Avon True Supreme Nourishing ruž za usne

avon i algoritam

U subotu, 11. veljače 2017., s početkom u 11:00h održat će se promocija nove AlgortiamMK knjige u Algoritmovom dućanu u Avenue Mallu u Zagrebu. Poznata mlada glumica Ana Vučak otkrit će ljubavne tajne iz nove knjige Emiliy Griffin: Gdje pripadamo, koju Algoritam lansira baš pred Valentinovo. Osim toga, otkrit će se i tajne najnovijeg makeup brenda Avon True koje će svim posjetiteljicama približiti makeup artistica HI! Irena Herceg studio. I ne zaboravite, u vrijeme promocije, prvih 100 kupaca nove knjige NA POKLON će dobiti i najnoviji Avon True Supreme Nourishing ruž za usne.

O knjizi: Marian Caldwell ima život koji kao da blješti s naslovnica glamuroznih časopisa: producentica je uspješne TV serije, s prebivalištem na Manhattanu i dečkom koji je direktor televizijske mreže, zgodan i sofisticiran jednako koliko je uspješan. S karijerom u usponu i stabilnom vezom ispunjenom večerama u prestižnim restoranima i ljetovanjima na it mjestima, uvjerila je sve, uključujući i samu sebe, da joj je život baš kakav je oduvijek priželjkivala. No, jedne će se večeri na njenim vratima naći Kirby Rose, osamnaestogodišnja djevojka koja predstavlja utjelovljenje prošlosti za koju je Marian uvjerena kako ju je zauvijek ostavila iza sebe.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.